Müller Cecília ezen szavait hogyan kell értelmezni?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=N7lWjS9IHXw&t=1250s
Ha vége lesz a járványnak ezek alapján elítélhetik népirtásért?
2021. márc. 24. 15:44
1/10 anonim válasza:
Nyunyóka anyóka újra száguld. Majdnem kiköptem az ételt, amit ettem. Ha vége lesz a járványnak, akkor mind jókat fogunk röhögni.
4/10 anonim válasza:
Gyerekek, én ezt élőben hallgattam és azt hittem, félrehallottam. Aztán amikor mutatták, hogy nem, mindenkinek, akinek megmutattam, majd behugyozott a röhögéstől :D
A legjobb ebben az egészben az a komoly arc, ahogy ezt javasolja. Szegény nénike :D
5/10 anonim válasza:
Ez jobb annál is, hogy "Csak az menjen a boltba, aki élelmiszert akar vásárolni."
6/10 anonim válasza:
"Müller Cecília ezen szavait hogyan kell értelmezni?" - hogy két értelmes mondatot sem tud megfogalmazni egymás után. Mint általában.
7/10 WorldOfWarcraftAtti válasza:
Így jár, aki xanaxra iszik.
8/10 anonim válasza:
Elég egyértelmű, hogy a kormány a régi svéd modellre játszik, és az oltások mellett tömeges fertőződéssel akarja elérni a nyájimmunitást. Van is benne logika, csak nyilván nem reklámozzák, mert népszerűtlen lenne.
Sima elszólás volt.
9/10 Shitworld válasza:
Most kiszakítom magam a téridőből. Tudtam hogy kamu az egész ilyen bal**sz kommunikációt a világ nem hordott még a hátán. Na ez a fidesz, rohadt narancs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!