Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mi volt a legfurcsább/legbizar...

Mi volt a legfurcsább/legbizarabb konteó amit a koronavírusról hallottál?

Figyelt kérdés

2021. márc. 6. 13:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
40%
Tudtam :D Már megfigyeltem, hogy ilyenkor ez a sablonválasz van kiadva nektek bérkommentelőknek :D
2021. márc. 21. 12:27
 32/41 anonim ***** válasza:
55%
Tehát nincs cáfolat :) nincs miről beszélni akkor
2021. márc. 21. 12:36
 33/41 anonim ***** válasza:
42%
Nem lehetne az ilyen totál retardált vírustagadókat kitiltani? Na meg az országból, sőt a társadalomból. Menjenek afrikába aztán boldoguljanak a tudomány nélkül ahog akarnak. Az addigi oltások is kár voltak az ilyen elmebeteg parasztokba.
2021. márc. 21. 12:57
 34/41 anonim ***** válasza:
37%

Utolsoval egyet ertek

Egy ito-s nőver

2021. márc. 21. 23:07
 35/41 anonim ***** válasza:
41%
Köszönjük a munkádat, és az összes görényista nevében nekem is szekunder szégyenérztem van, hogy miközben az egyik ember életeket ment, a másik maszk nélkül tüntet.. Talán egyszer minden megkapja amit érdemel.
2021. márc. 21. 23:55
 36/41 anonim ***** válasza:
23%

"...boldoguljanak tudomány nélkül..."

A tudomány nem más, mint találgatás. Adott nézet, amit ma tényként kezel a tudomány az holnap megdől, aztán az is megdől... Ennyit a tudományról.

Az oltasról meg annyit, hogy miért kéne megbízni benne? Amikor is a tudomány előszeretettel védi ki azzal válasszal a kínos kérdéseket, hogy nem tudunk az új vírusról semmit. De az oltások meg persze biztonságosak... Hát hogy is van ez?

2021. márc. 23. 19:21
 37/41 anonim ***** válasza:
0%

Talán mert az oltást ők hozták létre úgy hogy jó legyen, és nem lett mint a vírus és utána kell megfejteni.

Miért lenne veszélyes az oltás, azt magyarázza meg valaki? Senki semmi érvet nem tudod felmutatni, ami a veszélyességét bizonyítaná, mert a vírushoz képest teljesen elhanyagolható, és ha valakinek árt a millióból, annak a vírus is biztosan ártana, mivel az oltás a vírus egy részét juttatja be közvetett vagy közvetlen módon. Néha kéne kicsit logikusan gondolkodni is.

2021. márc. 24. 21:44
 38/41 anonim ***** válasza:
15, ès a terhessègi teszted is pozitiv lett?
2021. márc. 24. 22:01
 39/41 anonim ***** válasza:
0%

Azért árt az oltás, mert a Putyin meg a zoroszok ciánt tettek bele

2021. márc. 24. 22:01
 40/41 anonim ***** válasza:

Én vagyok a férfi 😄

2021. márc. 24. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!