Akik vakcina ellenesek elmondanátok miért?
#3 "hordozó viszont ugyanúgy lehetek oltás után is, tehát másokat nem mentek meg vele."
Ez esélyesen sem igaz. Mivel ennyire friss minden, a tesztek még bőven folynak, de nagyon úgy néz ki, hogy az oltás a fertőződéstől is hasonló mértékben véd, mint a súlyos tünetek kialakulásától.
8-as! Másokat nem véd, aki be van oltva, az is hordozhatja,átadhatja.
Én egyébként kicsit veszélyesnek tartom, mert nem volt idő tesztelni. Egyébként meg inkább csak felesleges.
A vírusról meg azt gondolom, hogy létezik, kicsit veszélyesebb az influenzánál, de a bevezetett korlátozások 99%-a értelmetlen.
Már korábban átestem ezen teljesen tünetmentesen. Bár korban közelében sem vagyok a veszélyeztetett kategóriának. Ha meg is akarnám kapni a vakcinát, a jelenlegi ütemben éveket kellene rá várnom. Akkor mégis minek akarjam beoltatni magam?
Apropó, akkor én most vakcinatagadónak számítok?
Azért mert nincs mi ellen beadatni
6
Ez hülye felfogás.Jo az a rendszernek ha mindenkit nyomon tud követni
Nyomon követni? Mivel? Mit tud ez a chip? Gps jelet ad? Hangot is vesz fel vagy mit érnek vele?
Mert ahhoz hogy legyen bármi értelme, tudni kéne melyik chip kibe kerül, szóval aki olt, annak fel kell jegyeznie a vakcina sorsszámát (ha van ilyen). Szóval rögtön több millió ember van az összeesküvésben? Majd ezt a hatalmas mennyiségű addatot manuálisan felvinni és összekötni a chipek adatbázisával. Azért hogy teljesen jelentéktelen embereket figyeljenek meg.
Amúgy ott van a telefonod, sokkal több információ kinyerhető belőle amit fel is használnak. Az internetes kereséseid, akár amit mondasz.
17
A chipet valamilyen azonosítóval hozzakotik az adott személyhez így tudni fogják kié a chip.Miert lenne több millió ember az összeesküvésben?Azok az emberek nem lesznek jelentéktelennek akiket majd üldözni kell
A telefonra nem nincs garancia hogy mindig nálad van és az se biztos hogy kié a telefon.A chip állandóan az emberrel van és tudják hogy kihez tartozik
De hogyan tudják hogy kihez tartozik?
Érkezik mondjuk fél millió vakcina.
Amit beadnak random apolok és orvosok. Oké hogy a chipet tudják külön azonosítani, de azt hogy kibe melyik került nem. Erről nincsen adminisztráció.
19
Van egy vakcina.Az kap egy azonosítót.Az azonositohoz hozzakapcsoljak a beoltott nevét.Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!