Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Orbán, kormány és a kínai...

Orbán, kormány és a kínai vakcinával kapcsolatban lehet valami mutyi Kínával?

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 00:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehetetlen. A gyógyszergyárak gyakorlata, hogy dotálják azt, aki tőlük vásárolja az új terméket. Ez igaz többi vakcinára és kormányra is.
2021. febr. 28. 07:20
 2/13 anonim ***** válasza:
83%

A Moderna vakcinája az egyik legjobb, legmodernebb a Pfizzer mellett, de azt mondta Viktor, azért nem vesszük meg a számunkra lehívható 3,5 millió Moderna vakcinát, mert drága!

A kínai vakcina kétszer annyiba kerül (?!?), de abból meg amennyit csak bírunk 🙄☹️

2021. febr. 28. 08:29
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Biztos lehetsz benne!
2021. febr. 28. 10:49
 4/13 anonim ***** válasza:
14%
2. Honnan veszed ezt a baromságot? Mit hívjon le a 3,5 millióból, ha nem adnak? Mivel oltson, ha nincs elég vakcina? Nem ezért vett oroszt meg kínait?
2021. febr. 28. 12:21
 5/13 anonim ***** válasza:
90%

4# te vagy szörnyen naiv vagy, vagy pedig fanatikusan fideszes.

A kormány vonakodva, mellébeszélés, de elismeri, hogy csak a felét hívták le a Magyarországnak "járó" és rendelkezésre álló EU-s beszerzésű Moderna vakcináknak, mert "nem annyira kedvező az ár".

Közbe meg vesznek kétszer olyan drágán, sokkal gagyibb kínai vakcinát.

Ezek tények!

Ami viszont már találgatás, hogy esetleg a majd épülő kínai Belgrád vasútvonal miatt kellett így dönteni, amiben nagy pénz lesz nekik, vagy pusztán sima korrupció miatt csinálják, nem tudni.

2021. febr. 28. 14:52
 6/13 anonim ***** válasza:
15%
5. Neked az agyadra ment az Orbánfóbia!
2021. febr. 28. 16:19
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

6#, oké, tényleg nem szeretem az Atyuskát, de ezek tények, amit a kormány is elismert.

Nem kell bármi áron mosdatni őket...én is magyar vagyok, ne az ellenséget lásd bennem.

2021. febr. 28. 20:24
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Én unblock nem vagyok vakcina-ellenes, sőt, szerintem a nyugati vakcinák jók. Viszont a kínaiakban nem bízom. Ajánlom mindenki figyelmébe Partizán nevű youtube csatorna "Így hódol be az Orbán-kormány a kínai diktatúrának" című videóját.
2021. márc. 1. 03:57
 9/13 Meton ***** válasza:
9%
A vírus Kínából indult. Kína élen jár, vagy járt biológiai fegyverek fejlesztésében. Szerintem ha valakik igazán értenek a vírusokhoz, azok a kínaiak. Én a kínai vakcinában minden másnál jobban bízom.
2021. márc. 1. 10:39
 10/13 anonim ***** válasza:
10%
Semmi mutyi nincs. Sőt, a miniszterelnök úr a legjobbat szerzi be nekünk kínából amin még spórolhat is. Tulajdonképpen ezért vannak kint mindenhol a portyázók bogy a te érdekeidet szolgálja az adódból és hogy újrainduljon a gazdaság.
2021. márc. 1. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!