Melyik párt a szimpatikusabb? LMP vagy Momentum?
A klímavészhelyzet valóban durva, és ennek megfelelően durva szabályozásokra van szükség. Ezért nem elégséges a kvótarendszer, ill. ami a liberális gazdasági stratégia kereteibe belefér.
Szükség van arra, hogy betiltsanak bizonyos környezetkáros anyagokat, és tevékenységeket, és függetlenül attól, hogy azt hazánkban vagy épp egy másik országban művelik.
Ez a liberális szabadkereskedelem elvével ellentétes.
Momentumból nekem Kerpel-Frónius úgy ahogy szimpatikus. Fegyőr, Donáth, Cseh, Orosz, Soproni megnyilvánulásaival pedig általában nem értek egyet, nem érzem, hogy annyival jobb minőségű csapat ez mint a Fideszesek.
Azt, hogy az Olimpiás kampányt csinálták, azt nem bánom, meg az is tetszett, hogy felemelték a szavukat a kispesti szoci bagázs ellen, meg Tóth Csaba ellen Zuglóban.
Persze az LMP is játszotta ezt az etikai-bizottságosdit. Ungár Péter jól mondja, hogy jobban meg kell becsülni a szociális szféra dolgozóit.
12-es én tökre örülök, hogy valakinek olyan véleménye van, amely mögött tényleg van valami gondolkozás.
" annyival jobb minőségű csapat ez mint a Fideszesek" - lehet, hogy Soproni nem okosabb, mint Gulyás, de annyiban biztos jobbak, hogy nem akarnak részt venni egy ilyen gigantikus közpénzlenyúlásban.
"- lehet, hogy Soproni nem okosabb, mint Gulyás, de annyiban biztos jobbak, hogy nem akarnak részt venni egy ilyen gigantikus közpénzlenyúlásban."
- Úgy legyen! Soproni most kerületi polgármester, majd pár év múlva meglátjuk, hogyan vezette Terézvárost, eddig nem hallottam botrányról, ami hozzá köthető.
Közpénzlenyúlásban inkább DK-s meg MSZP-s politikusok bizonyítottak eddig az összefogásból, mivel ők voltak kormánypozícióban.
- Az viszont, amit Fegyőr mond, hogy itt elszámoltatás lesz, ha nyernek, meg nem engedik felszállni Mészáros Lőrinc gépét, na ez nagyotmondás és komolytalan még a 444 szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!