Mi a véleményetek az újra hazánk felé tartó hatalmas migráns hullámról? Ez már a Soros-terv 3?
Újabb migrációs hullám indult meg Magyarország felé,és így egyre súlyosabb a migráns helyzet a határon is.
Mi a véleményetek az újabb migrációs hullámról?
Ez lenne az új Soros terv?
9# vagyok, ha nekem szólt a 10# kérdése, akkor a válaszom az, hogy nem tudom. Nem vagyok baloldali, amennyire tudom.
Simán csak diktatúra, hazugság, és tolvajlás ellenes Magyar vagyok.
Majd ha lesz időd számold össze hányszor indult már el "hatalmas migráns hullám" Magyarország felé 2015 óta.
És ha már benne vagy a dologban, azt is megnézheted, hogy hova lettek, mert soha nem ért ide egyetlen ilyen hullám sem.
1-es
Hogy Szerbiában nem randalíroznak?!!!! Ezt mond a határ túlsó oldalán lakóknak, akiknek nincs egy nyugodt éjszakájuk sem, mert folyamatosan ott mászkálnak, lakatlan házakba törnek be... Tessék csak átjönni a határon egyszer és majd pofán csap a valóság...
Par hete Toroczkainak volt egy videoja, hogy hatvan migranst talaltak egy magyar tanyán, és értetlenkedett, hol vannak a rendörök, katonák?
Gondolom erre lépni kellett valamit, hogy a magyar rendőrök mindenkit elkapnak. Az Origo dobalozik a szamokkal, milyen sok migránst fognak.
Lehet nem kéne ennyi origot olvasni?
Nézd, az origonak már annyiszor kellett félreigazítani utólagosan az olvasókat, hogy az valami nevetséges. Gondolj csak Vona ügyére, szétperelte a fideszes médiákat, és lám, neki lett igaza.
Ajánlani tudom, lehet szídni a 444-et, de ez egy objektív cikk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!