Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A feministák hogyan kezelnék...

A feministák hogyan kezelnék a dating inequality kérdését?

Figyelt kérdés

Tudom, a boldog párkapcsolat nem egy olyan alapvető szükséglet, mint a lakhatás, vagy a fedél a fejünk felett. Ez csak egy extra az életben, ami teljesen normális, hogy lassan csak a férfiak felső 5% -ának adatik meg.

A gond csak az, hogy szexhez való hozzáféréssel hatalom is jár, ugyani a szexuális partneren keresztül az ember új kapcsolatokat teremthet, valamint közvetlen pénzhez is juthat. Sajnos a mai világban a nők az internetnek köszönhetően sokkal könnyebben jutnak párhoz, mint a férfiak, így jár nekik az ezzel járó pénz és hatalom lehetősége is, ami egyenlőtlenséget teremthet a két nem között.

2021. febr. 22. 17:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Valaki tud ajánlani egy jó hobbit?
2021. febr. 22. 17:32
 2/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem még te sem tudod hogy miről beszélsz 🤷‍♂️
2021. febr. 22. 17:39
 3/9 anonim ***** válasza:
25%
Én egyetértek ezzel. Mára már egyenlőek a nők, mindenhez van joguk és egy átlagos férfit már sz@rba se néz a legtöbb nő.
2021. febr. 22. 17:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Egyetértek a feminizmussal, de akkor az egyenlőség terjedjen ki az élet minden területére, ne csak a munkahelyre.
2021. febr. 22. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a legutolsó kérdés ami a feministákat érdekli. A legutolsó. A legeslegitolso; nincs olyan dolog a dating inequalitynél kevésbé érdekelné őket.

Hobbinak meg jó az olvasás, a rajz. Anyám pl keresztrejtvényeket fejt, szval ott van az is.

2021. febr. 22. 19:22
 6/9 A kérdező kommentje:
(Sok ember szerint elég csak egy hobbi és a lányok érdekesnek fognak találni...)
2021. febr. 22. 19:28
 7/9 A kérdező kommentje:
5: De hát ez nem igaz. A CEU -n nekem azt mondták, a feminizmus annyit jelent, hogy a nők és a férfiak egyenlőségéért harcolok. Én még azért hozzátenném, hogy biztos a pénzügyi és hatalmi egyenlőségre gondoltak.
2021. febr. 22. 19:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Kérdező, a feministák nem egészséges nőkből állnak....szóval az alap felvetés is rossz.

Leszbikus nőkből, manginákból, sérült nőkből, stb...

Az egészséges nők még mindig a hagyományos szerepekhez ragaszkodnak.

2021. márc. 3. 22:24
 9/9 A kérdező kommentje:

"Az egészséges nők mindig is a hagyományos szerepekhez ragaszkodnak":

Igen, mert ez van belekódolva a genetikájukba. A gond csak az, hogy ezt a szerepet a mostani viszonyoknak köszönhetően mind Berki Krisztiánnal képzelik el, nem egy átlagos emberrel.

2021. márc. 4. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!