Milyen jövője van Magyarországon egy átlagembernek?
Én egyre sötétebbnek látom a helyzetet. A Fideszt leváltani nem lehet ez már biztos.És ha véletlen sikerülne is, mindent felvásároltak ami fontos és lényeges és szerintem a vírus után még jobban fognak terjeszkedni!!
Kiszorítják a multikat->munkahelyek mennek tönkre. Illetve az érdekkörükbe tartozó multik lesznek itthon.
Összeszerelő országot csinált belőlünk a kormány!
A kisember kilátásai igen sötétek. A vírus után válság is várható.
A szakma szerzést ellehetetlenítették, 2-5 év fizetős iskola, ki tudja
azt megengedni magának ráadásul emeltek az eddigi árakon!
Nincs itt már jövő!!! - Direkt tönkre lett téve ez az ország! Kel a hely az újaknak....
Öööö... Bocsánat, a multik eleve kiszorítottak egy csomó itteni ágazatot, ami termelt, ami foglalkoztatott még sokkal több embert.
A multi ilyen... belép, aztán ha úgy érzi, továbbáll...
Mehetsz a gyárba szalagra heti 6 napra,3 műszakba, kapsz egy viszonylag jó fizetést, ebből eléldegélsz, esténként pár sör mellett kipampogod magad facebookon, hogy rohadt kormány/rohadt ellenzék, aztán másnap kezdődik előről. Kádár kor 2.0 😀
Azért van hatalmon a fidesz még mindig, mert rohadt jól megérezte, hogy ha a magyarok megkapják a napi kaja és pia adagot, akkor szinte bármennyi mocskos dolgot megtehetnek velük, mert a kisember azt mondja, há ezek is lopnak azok is lopnak de most legalább sopronira meg akciós szalámira is tellik balatoni meg parizer helyett, nem úgy mind gyúúcsány idejjébe. Na ez a kádári kisember mentalitás a fidesz hatalmának egyik kulcsa, a profi agymosásuk mellett.
Nem tudom, hogyan van ebből kiút, mert mint láthatod ez bőven megfelel az ország nagy részének.
Nincs igazi jövőkép!
A fiataloknak kell kiharcolniuk, és eltakarítani az Orbán-féle elmebetegeket!
Meg most hoyg évekig tanítanak egy szakmát ki fog komolyan venni egy OKJ-t? Hogy fogok megélni? Ezek az örültek kisemmizték az országot és mindenkiből katonát vagy droidot csinálna ők meg utazgatnak welneszeznek!
Ez a jobboldal lényeg! A kovid alatt mi is az utolsókat rúgjuk anyagilag, nem tudom mi lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!