Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha a Fidesz nyer 2022-ben mit...

Ha a Fidesz nyer 2022-ben mit fogsz gondolni? (Elhagyod az országot?)

Figyelt kérdés

2021. febr. 20. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Én már rég elmentem, még amikor először került kormányra. Sajnos tolvaj gazember az egész bagázs, úgy ahogy van... Ha ők nyernek megint, csak megerősítették abban, hogy sose jöjjek haza többet
2021. febr. 21. 17:38
 12/18 anonim ***** válasza:
72%

10-es!

Egyáltalán nem vagyok irigy, nekem jól megy itthon, sőt külföldre is dolgozom itthonról. Nem is ítélem el azt, aki kimegy, inkább sajnálom. Azokról beszélek, akikről írtam. Akik a politikusokra fogják, hogy nekik nem jó, majd kimennek külföldre. Nekem is több ismerősöm van, aki kiment, kifejezetten Fideszes is van köztük, itthon is dolgoztak, rendesen megéltek belőle, nem a politika miatt mentek el.

Aki nyavajog, hogy itt milyen rossz, kimegy mosogatni, segédmunkásnak, húsfeldolgozónak, meg ilyesminek, az reggeltől estig dolgozik, munkásszálláson lakik, itthonról viszi a kaját, itt megy fodrászhoz,stb, kint semmi szórakozásra, sportra nem költ. Ha itthon ezt csinálná, annyit dolgozna, annyit költene, akkor lenne pénze, csak hát egyszerűbb másra fogni...

2021. febr. 21. 19:50
 13/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
74%
Politikától mentesen azt gondolom, hogy amint vége ennek a vírusos korlátozós játéknak, felfrissítem a nyelvtudásom és nézelődök kint, a szakmámmal ott sokkal jobban keresnék és még lenne sok félretennivalóm is. Egyébként Magyarországot sosem értettem, mert keresel X összeget, a rezsi+alap kiadásaid elviszik a pénzed felét, nem beszélve még ha esetleg fizetsz albérletet vagy hiteled is van, hogy lehet ezt egyáltalán megengedni?
2021. febr. 22. 05:44
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
A legjobb ami Magyarországgal történhet hogy Viktor nyer! Én a fideszre szavazok, aki nem rájuk szavaz az vesztes. Hajrá fidesz!!!
2021. febr. 25. 07:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Én már elhagytam elkurtuk évben.
2021. febr. 25. 11:05
 16/18 anonim ***** válasza:

"Egyébként Magyarországot sosem értettem, mert keresel X összeget, a rezsi+alap kiadásaid elviszik a pénzed felét"

Egyesült Királyság ugyanez. (S a pórnép keresetéhez képest 3,5x-annyit keresek)

Csak a másik fele, ami megmarad az vagy jó valamire vagy belátható időn belül elérhető belőle valami. Van értelme félretenni, mert nincsen olyan infláció, hogy mire összegyűlne, addigra sokkal több az olyasmi, amire valaki gyűjtögetett.

2021. febr. 25. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Én hazaköltöztem Angliából amikor nyertek..Azóta leraktam 2 mérnőki diplomát,a feleségem ledoktorált és van 3 szép gyerekünk..Bőven havi 1 misi felett keresek nettòban s a párom is az orvosi emeléseknek hála nettó 850-et hozz már haza..Nekünk ez a 10 év csoda volt..A titok nyitja az hogy tanulni kell..Keményen..Aki nem tanul nem fogja semmire vinni,akármilyen rendszer is lesz..Ha jövőre az ellenzék nyer s visszajön a 40% adózás meg a középosztály lehúzása akkor már van B terv,megyünk ki Kanadába a gyerekekkel..Aztán itthon az iskolázatlan prolik csinálják amit akarnak..
2021. aug. 16. 02:38
 18/18 anonim ***** válasza:
Én már 2006-ban leléceltem, mert én még az elkúúúrás kimondása előtt láttam, hogy a baloldal ekúrta.
2021. aug. 16. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!