Legyen már vége a korlátozásoknak és már megyek is. Szarok a választásra.
2021. febr. 20. 22:01
2/18 anonim válasza:
Valamit nagyon, tutira élveznek ebben az egészben a zemberek.
2021. febr. 20. 22:02
3/18 anonim válasza:
Azország nem csak a öolitikából áll. Én szeretek itt lenni,kivéve télen.
Valahogy a réli depreszió hatványozottan nyomja rá a üagyarokra a bélyegét.
2021. febr. 20. 22:15
4/18 anonim válasza:
Az országot mindenféleképpen el fogom hagyni, ez nem kérdés. Itt tartani engemet már sem a Fidesznyik, sem a Jobbnyik, sem a Gyurcsánynyik nem fog. Ebben az országban semmiféle jövőképp nincs számomra.
Fel kell tenni a kérdést: Miért érdemes itt maradni, mi az ami itt tart? Engem semmi, maximum a szeretteim.
2021. febr. 20. 22:17
5/18 A kérdező kommentje:
Megértem ezzel én is így vagyok.
2021. febr. 20. 22:20
6/18 anonim válasza:
Én még fiatal vagyok, de az utóbbi években berendezkedtem, stabilitást érzek az életemben, nem fogok külföldre költözni. Nem félek a politikusoktól, akár Orbán, akár Gyurcsányék, akár Karácsony lesz a kormányfő, én megleszek.
2021. febr. 20. 22:28
7/18 anonim válasza:
Ha az ellenzék nyerne is elhagynám...Itt jobb lesz.
2021. febr. 20. 23:39
8/18 anonim válasza:
itt jobb nem lesz*
2021. febr. 20. 23:39
9/18 anonim válasza:
4-es! És melyik párt miatt mész oda, ahova mész? Azt tudjátok, hogy mindenhol csak akkor juttok valamire, ha tesztek érte? Az ilyen emberekre jellemző, hogy itthon szidják a politikusokat, aztán elmennek külföldre rabszolgának, dolgoznak, meg alszanak valami lyukban és magukat is meggyőzik, hogy milyen jó így. 90%-ban ha itthon dolgozna annyit, mint ott, ugyanannyit össze tudna gyűjteni.
2021. febr. 21. 14:33
10/18 anonim válasza:
9es. Rabszolgaként egy lyukban? Te miről hablatyolsz? Itthon ugyanannyit össze lehetne gyűjteni, mint odakint? Mivan?
Először is itthon dolgozok rabszolgaként megemelt adókkal, megemelt árú termékekért, nem odakint. Itthon éhbérért dolgozol, odakint a megélhetésre elegendő pénzt össze tudsz szedni.
Az írásodból ítélve belőled árad az irigység, valami miatt elitéled azokat az embereket, akiknek elegük lett és odakint egy jobb helyen próbálnak szerencsét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!