Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A magyar balliberális oldal...

A magyar balliberális oldal is van olyan progresszív, mint az észak-amerikai, hogy kormányra kerülés esetén transznemű, homoszexuális és mozgássérült miniszter is lenne?

Figyelt kérdés

2021. jan. 22. 23:04
 1/9 anonim ***** válasza:
70%

Igen.

A homikat sajnos a Fideszből kell importálni,de megoldják majd!

2021. jan. 22. 23:06
 2/9 anonim ***** válasza:
12%
A mozgássérültek is a fideszből lesznek.
2021. jan. 22. 23:07
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
A mi kormányunk ezt már rég meglépte, azért a sok retardált benne.
2021. jan. 22. 23:17
 4/9 A kérdező kommentje:

Jelenleg nincs a kormányban homoszexuális, transznemű, mozgássérült, de még kisebbségi etnikumú, roma sem. Vagy ha van is, titkolják. A nők aránya is csak 20-25%.

Egy liberális kormánynak éppen az lehet a lényege, hogy ahogy Észak-Amerikában is látható törekednek a sokszínűség, tolerancia, egyenlőség propagálására, határozottan, nyíltan, büszkén mutatják azt kormányzati összetételben is.

2021. jan. 22. 23:31
 5/9 anonim ***** válasza:
59%
A fidesz többsége homokos, miről beszélünk?
2021. jan. 23. 05:55
 6/9 anonim ***** válasza:
65%

"Jelenleg nincs a kormányban homoszexuális, transznemű, mozgássérült, de még kisebbségi etnikumú, roma sem."

Transzneműt én sem hiszek, de mindegyik másikra már volt példa. Szájer József melegnek, Hirt Ferenc mozgássérültnek, Farkas Flórián kisebbséginek.

2021. jan. 23. 08:57
 7/9 A kérdező kommentje:

"mindegyik másikra már volt példa. Szájer József melegnek, Hirt Ferenc mozgássérültnek, Farkas Flórián kisebbséginek"

A párttag, képviselő és a kormánytag nem ugyanaz.

Én Justin Trudeau kormányát Kanadában, Joe Biden kormányát az Amerikai Egyesült Államokban tekintem mintának, ami talán hathat az európai, magyarországi politikai fejlődésre.

2021. jan. 23. 13:05
 8/9 anonim válasza:
100%

Szerintem ahhoz évtizedek kellenek, hogy Magyarországon hasonló politikai színesség legyen, mint nyugaton, az aktuális kormánypárttól függetlenül.

Szerintem jelenleg csak arra van esély, hogy több tisztségviselő lenne nő, vagy roma, esetleg LMBTQ, ilyen sorrendben.

Magyarországon már az is nagy szó, ha a nő és a férfi egyenlő emberként van kezelve (lásd Novák Katalin házi videója)

2021. jan. 23. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:

"A párttag, képviselő és a kormánytag nem ugyanaz."

Nem ugyanaz, de mi a jelentősége?

2021. jan. 23. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!