Mi történik ha így használom a mozgáskorlátozott kártyát?
Mi történik? Megbüntetnek.
Most komolyan azt várod, hogy ilyen mocsok dologban segítsen neked bárki tanáccsal, hogy a mozgáskorlátozottak kedvezményével akarsz visszaélni?
Nincs kartya = nincs mozgaskorlatozott parkolohasznalat. 50e HUF a buntetes, ha jogosulatlanul hasznalod.
A parkoloor ugy tudja megallapitani, hogy nincs veled, hogy kinyitja a szemet, es ha nem latja a kartyat meg a jogosultat, akkor radhivja a rendoroket.
OLVASSATOK már!
Még NINCS kártyája, nincs mivel visszaélnie!
Kérdező, persze, megbüntetnek, miért ne tennék? Nincs kártyád, nem tudod igazolni, hogy az édesapád jogosult a parkolásra.
U.i.: a mi családunkban is van ilyen probléma, nem intéztünk kártyát (mert a családtagot csak orvoshoz szállítjuk, ez évi 1-2 alkalom). Kórház előtt álltam meg egyszer mozgássérült parkolóban (csak addig, amíg kiszállt), a biztonsági őr odajött, kérdezte, van-e kártyám, mondtam, az nincs, de mozgássérült családtagom van:S, és amint kisegítjük, elállok. Békén hagyott (mondjuk látszott a probléma:(, és az eredeti terv szerint át is álltam rögtön (de csak 2 utcával arrébb volt parkolóhely)
# 4/4
Te is olvass már cuni. A kérdező, a még meg nem lévő kártyát akarja a közeljövőben parkolásra használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!