Lesz valaki olyan kedves, hogy el magyarazza nekem ezt az egesz Soros ugyet?
De ugy mindent, mert abszolut semmit nem tudok rola. Nem Magyarorszagon elo magyar vagyok, igaz itt ahol elek is hallottam mar parszor Soros nevet, de fogalmam sincs, hogy mi van vele 😃
Utananeztem termeszetesen a neten, lattam hogy egy oreg bacsi, uzletember, de kb ennyi. Miert utalja mindenki?
Es mit csinalt o, ugy Magyarorszagnak ? Amire fel figyeltem az az hogy sokan probalnak egy csomo problemat ramosni, hogy o a hibas sok mindenert.
Elmagyarazna nekem valaki?
Koszonom!
Szívesen.
Ha internetes kereséssel nem találtál számodra érthető információt,akkor ITT mi sem tudjuk neked elmagyarázni.
5-6 év cikkjei közül egyik sem értette meg veled,akkor ne is érdekeljen téged! Felesleges.
Soros pénzelte fiatal korukban a fideszesek tanulmányait. Később Soros pénzelte a fidesz kampányát, hogy kormányra kerüljenek. Most pedig cserébe Soros kért egy kis szívességet.
Nagyjából ennyi a történet.
Dehogyis gondoltam én ilyen botorságot!
Azt gondoltam elolvastál mondjuk kettőt...de már azok felfogása is megviselt,ezért inkább a GYK-n kérdezősködsz.
Gondolom tisztában vagy vele,hogy semmilyen ellenvéleményt nem írhatsz hozzászólásként!
Még a végén azt hinnénk hogy trollkodsz,és világos véleményed van a Soros jelenségről!
Soros csak egy céltábla, amit a fidesz kitalált, hogy minden őket érő kritikát ezzel válaszolhasson meg: Soros emberei támadnak minket.
Mindenki Soros embere, aki kritizálja őket valamiért, a fidesz-hívek meg ezt benyelik gondolkodás nélkül.
Micsoda lepontozások! :)
Az #5-ös akkor nagyon betalált!
🖕👊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!