Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinek a halála győzné meg a...

Kinek a halála győzné meg a vakcinaelleneseket?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9.'65-ben találták meg a vírust,nálam a tünetei részben hasonlítottak az influenzára csak annak nincsenek íz,szagvesztési tünetei,Este még semmi probléma nem volt a szaglásommal (a kutya kajának éreztem a szagát)Belázasodtam este ,jött a 3x Kalmopirin ,forró tea,Pizsama, melegítő alsó felső infralámpa.egyszerre,izzadás. Reggel a kávé illatát és ízét igen torzan utána a gázpalack cserénél sem éreztem szagot,akkor még semmilyen teszt nem volt.A mai is olyan eredményt ad amilyet a tesztelő akar.Kb egy évig kezeltek valami allergia cseppekkel,aztán meguntam.Mind ez Decemberben indult.Most kezd vissza térni hogy az ízek egy részét és a szagok egy részét a régi szerint érzem de lényegesen gyengébben.
2021. jan. 11. 18:51
 12/17 anonim ***** válasza:
36%

Ezeket.

Még a sajátjuk sem.

2021. jan. 11. 19:17
 13/17 anonim ***** válasza:
54%

11-es! Köszönöm!

Engem egyébként nem valakinek a halála győzne meg, hanem van 5-6 olyan ismerősöm, akiknek ha súlyos tünetei lennének, az meggyőzne. Meg természetesen az is, ha én lennék komolyan beteg.

2021. jan. 11. 21:41
 14/17 anonim ***** válasza:
60%
Senkinek a halála nem győzne meg. A vakcina szabályos, több éves tesztelése és bevizsgálása győzne meg arról, hogy biztonságos.
2021. ápr. 11. 22:44
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
Nos mostanra azért az oltottak bőven meggyőztek abba, hogy ne oltassak. Eddig egyszerűen nem voltak betegek és halottak a közvetlen környezetemben és most már bizony feltűnően sokan vannak. És mind oltatott, ez a közös bennük!!
2021. ápr. 12. 08:53
 16/17 anonim ***** válasza:
Most már inkább azt a kérdést kellene feltenni: kinek a halála győzné meg a vakcinapártiakat?
2021. ápr. 12. 12:19
 17/17 anonim ***** válasza:
64%
16. Stimmel!!
2021. ápr. 12. 16:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!