Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kinek a halála győzné meg a...

Kinek a halála győzné meg a vakcinaelleneseket?

Figyelt kérdés
2021. jan. 10. 17:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
54%
Engem konkrétan senkié sem.Ha magam feküdnék a halálos ágyamon a covid miatt,akkor nem érteném hogy hogyan kerültem ebbe a helyzetbe.Hiszen mindenki kihordja gond nélkül..De megkockaztatom hogy akinek annyira gatya az egészsége, annak a vakcina sem segítene már.A következő influenzavírus úgyis elvinné pár hónappal később.Vagy valami más egyszerű betegség..
2021. jan. 10. 17:52
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Nem kell őket győzködni.Kapjanak az emberek tisztességes felvilágosítást, tájékoztatást a többi mindenkinek a saját döntése.

Miért kell mindenképpen halál ahhoz hogy valakit meg lehessen győzni?

2021. jan. 10. 17:53
 3/17 anonim ***** válasza:
59%
Gödényé talán.
2021. jan. 10. 18:01
 4/17 anonim ***** válasza:
72%
Miért csak covidban lehet meghalni? Ne legyünk már ennyire hülyék. A rengeteg covidhalottnak nevezett elhunyt többsége kórházi fertőzések, hibás lélegeztetőprotokoll, sima influenza és hasonlók áldozata lett. Nem kell senkinek meghalni, hagyjátok már abba ezt a töménytelen halál meg lélegeztető meg egyéb horror kívánságaitoka az embertársaitoknak. Hallottuk már eleget mióta tart a járvány, szégyelljétek magatokat inkább.
2021. jan. 10. 18:09
 5/17 anonim ***** válasza:
83%

Senkié. Hozzam hasonló genetikai, társadalmi hátterű ismerőseimen szaglásvesztéssel ment át ez a cucc, ezáltal 99,999% valószínűséggel rám is max ekkora hatása lesz.

Az oltás is a jelenlegi ismeretek során arra jó, hogy a tünetek ne legyenek súlyosak, de megfertőződni ugyanúgy meg tudsz, és elvileg fertőzhetsz is.

2021. jan. 10. 18:19
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Szóval te is olyan ember vagy aki szünet nélkül fröcdögi hogy "mindmeghalunkzarjunkvemindentmegölödaszüleidnagyszüleidmindenkitmegölszgyolkosvagykovidosztályrakénemennedmegmegkellenehalnod". Szerintem felesleges rád egy teljes hosszú választ pazarolni.
2021. jan. 10. 18:33
 7/17 anonim ***** válasza:
80%
Senkié, mivel átestem rajta magam is. Egy sima megfázás jobban meg szokott viselni.
2021. jan. 10. 18:35
 8/17 mindentudó99 ***** válasza:
40%
A vakcìna elleneseket semmi nem győzi meg.
2021. jan. 10. 18:45
 9/17 anonim ***** válasza:
88%
Már vagy öt éve át estem rajta ,a szaglásom,íz vesztésem mostanában kezd visszatérni.Egy influenza szerű tünettel jött.Mivel nem volt covid hisztéria allergiával próbáltak kezelni.Szerintem fogalmuk sem volt az orvosoknak sem hogy mi történt.
2021. jan. 10. 19:48
 10/17 anonim ***** válasza:
75%
9-es! Honnan tudod, hogy az volt, kimutatták, vagy a tünetekből gondolod? Mert nekem is volt már 7-8 éve ízlelés vesztésem. Olyan szinten, hogy nekiálltam villával enni a kacsazsírt, külsőre azt hittem krumplipüré.
2021. jan. 10. 21:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!