Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ha ugyanaz az ellenzék indul...

Ha ugyanaz az ellenzék indul minden választáson, miért gondolja, hogy más lesz az eredmény, mint eddig volt?

Figyelt kérdés
Én nem látom az ellenzéket megújulni és egy pártot sem látok ténylegesen építkezni. Csak lavíroznak. Pedig a ner leváltását, aki komolyan gondolja, annak építkezni kellene. Nem megúszni azzal, hogy beállok egy tömbbe, aminek a partjai már eddig sem voltak sikeresek külön-külön sem.

2021. jan. 10. 13:17
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Amikor így győzköditek a többit, mindig az jut eszembe, hogy már most paráztok, hogy nem lesz elég szavazótok. Ez a félelem nem alaptalan. És szerintem ez szánalmas is. Mert mindenki arra szavaz, aki neki szimpatikus. Felesleges ez a győzködés, semmit nem értek el vele. Én nem fogom másképp gondolni. Sem az ellenzékre, sem a fideszre nem fogok szavazni és pont.
2021. jan. 10. 14:14
 22/27 A kérdező kommentje:
A főként jelentésének meg nézz utána. Ha 106ból mondjuk csak 10 vidéki várost tudsz felsorolni, az nem a sokaság. Budapesten pár hely kivételével meg majdnem mindet vitte az ellenzék. 6-7-t nem.
2021. jan. 10. 14:15
 23/27 anonim ***** válasza:
48%
Nem győzködök én semmit, csak kijavítottam a hülyeségeket és valótlanságokat amiket írtál.
2021. jan. 10. 14:16
 24/27 anonim ***** válasza:

"106ból mondjuk csak 10 vidéki várost tudsz felsorolni"

Gondolom nem nagyon értesz a választásokhoz, mert megint hülyeséget írtál. A 106 az egyéni választókerületek száma. Amit én felsoroltam azok vidéki városokból pár, amiket elvitt az ellenzék.

2021. jan. 10. 14:18
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert Orbán a bezárással elcseszte, akik eddig talán rá szavaztak volna, azok nagy része is ellehetetlenült a korlátozások miatt, és a lopások az egyre rosszabb társadalmi hangulat miatt egyre jobban zavarják az embereket.
2021. jan. 10. 14:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Jövőre meg úgy si a szokásos forgatókönyv szerint fognaka dolgok menni.
2021. jan. 10. 14:42
 27/27 anonim ***** válasza:

106 az nem 106 várost jelent. 😂😂

Egyébként meg kit érdekel, hogy kire szavazol? Szerintem sokkal jobb az ellenzék arra.

2021. jan. 12. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!