Ha ugyanaz az ellenzék indul minden választáson, miért gondolja, hogy más lesz az eredmény, mint eddig volt?
Figyelt kérdés
Én nem látom az ellenzéket megújulni és egy pártot sem látok ténylegesen építkezni. Csak lavíroznak. Pedig a ner leváltását, aki komolyan gondolja, annak építkezni kellene. Nem megúszni azzal, hogy beállok egy tömbbe, aminek a partjai már eddig sem voltak sikeresek külön-külön sem.2021. jan. 10. 13:17
11/27 A kérdező kommentje:
9. De nem a listás szavazat dönti el a végeredményt.
2021. jan. 10. 13:50
12/27 anonim válasza:
A legtöbb esetben eddig sem a jelöltekkel volt a gond, hanem hogy pl minden választókerületben volt balos meg jobbikos jelölt. Így nevető harmadikként a fidesz elvitte a körzeteket.
13/27 A kérdező kommentje:
Az lehet. De én úgy tudom, hogy az egyéni körzetek több, mint felében a fideszes indulóra többen szavaztak, mint a teljes ellenzékre.
2021. jan. 10. 13:52
14/27 anonim válasza:
Azóta bőven változhattak az erőviszonyok. Elég megnézni a 19-es önkormányzati választásokat. Hány olyan polgármesteri széket elvitt az ellenzék, ahol előtte minimum 10 évig fideszes vezető volt.
15/27 A kérdező kommentje:
Igen, de az főként Budapest. Az meg nem egyenlő az országgal.
2021. jan. 10. 13:56
16/27 anonim válasza:
Azért egész más, ha az egyszeri ember ránéz a szavazólapra, ott a fideszes jelölt, mellette MSZP-DK-s, Momentumos, Jobbikos, LMP-s stb.
Vagy ránéz és a fideszessel szemben ott van az egységes ellenzék jelöltje.
17/27 A kérdező kommentje:
Igen, nem nehéz eldönteni, hogy egyik sem :) lesz még ott par másik opció is
2021. jan. 10. 14:00
18/27 anonim válasza:
"Igen, de az főként Budapest"
Ha neked ezek a városok Budapestet jelentik: Miskolc, Pécs, Szeged, Szombathely, Baja, Szentendre, Érd, Gödöllő, Pomáz, Dunaújváros, Eger, Siófok, Tatabánya, Hódmezővásárhely, Ózd, Salgótarján
19/27 A kérdező kommentje:
"főként"
De hagyjuk a hegyibeszédet, én ígyse - úgyse szavazok rájuk.
2021. jan. 10. 14:09
20/27 anonim válasza:
Kit érdekel te kire szavazol, csak ne beszélnél itt hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!