Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Mit is csinált pontosan a...

Mit is csinált pontosan a Jobbik eddig?

Figyelt kérdés
Mert nem nagyon értem az őket istenítőket, hogy mégis mi a fészkes fenét csináltak olyan jól?
2010. aug. 14. 03:08
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
A standard jobbikos szöveg április óta az, hogy bármi, amit a kormány csinál, a Jobbik ötlete vagy a Jobbik nyomására történik. Így próbálják a jobbikosok elterelni a figyelmet arról a rusnya tényről, hogy a választásig a kedvenc szövegük az volt, hogy "a Fidesz csak beszél, a Jobbik bezzeg cselekszik". Mivel 50 fősnél kisebb frakciójával a Jobbik arra van ítélve, hogy a dumán kívül semmire ne legyen képes, ezért érthetően ki kellett találni az új helyzetre valami magyarázatot. Ám ezt a vicces szöveget ("minden a Jobbik ötlete / a Jobbik nyomására történik") csak a rajongók hiszik el.
2010. aug. 14. 04:08
 2/26 anonim válasza:
56%

én nem szeretem a politikát,de sajnos a csapból is ez folyik.

17évesen lány létemre, ha választó polgár lennék(már csak 1év) a Jobbikra adnám le a szavazatomat.

Talán ők azok akik eddig nem saját magukra gondoltak(mint Orbán Vikike akinek már nem sokat kell várni a megkoronázására *hurrá*xD-.-")

sajnos ameddig a Zsidesz 2harmados többséggel unatkozik a Parlamentbe, nem tudnak mibe beleszólni(se a jobbik illetve a többi kisebb párt)

2010. aug. 14. 04:43
 3/26 A kérdező kommentje:
unatkozik? látszik, hogy még csak 17 vagy!
2010. aug. 14. 05:44
 4/26 anonim ***** válasza:
46%
orbán 2 hét alatt rendet rak?persze..
2010. aug. 14. 06:30
 5/26 anonim ***** válasza:
58%
Seemit,és nem is fog. Igaz,hogy jobb is,hogy nem tudják a programjukat ráerőltetni a Parlamentre,bár a Fidesz sem különb náluk.
2010. aug. 14. 06:44
 6/26 anonim ***** válasza:
35%

Muszáj volt belekötni a 17 éves lányba, lehet értelmesebb mint a kérdező, egyébként jól teszed hogy a jobbikra adtad volna le a szavazatod már ha lenne szavazati jogod, de majd 2014-ben bizonyíthatsz :)

Szebb jövőt. :)

2010. aug. 14. 08:12
 7/26 anonim ***** válasza:
77%
Nem akarok elfogultan nyilatkozni, de tényleg hatással voltak a politikára. A Jobbik szavazótárborának egy része elég stabil lábakon áll. Ők inkább a nemzetiek, akiknek csalódniuk kellett a Fideszben. Ez a tábor évről évre több tízezer taggal bővül (főleg a fiatalok miatt). Ha nem lenne meg ez a szavazótábor, a Fidesz valószínűleg ugyan úgy leszarta volna a nemzeti értékeket, ahogy eddig is tette. Elkezdődött a Jobbik saját terepén való leszámolása. Mert nem másra megy ki a játék, mint hogy azt a pár szavazót megszerezzék maguknak. A Jobbik több programpontját is támogatják, nem tudom, hogy tényleg másolták-e, de tény, hogy már a Fideszé. Ezzel is csak szavazatokhoz jutnak, közben nem veszítenek. Mert sokan támogatnák a Jobbik elképzeléseit, csak ott az ellenpropaganda (ki ne szeretne békésen ki menni a belvárosba, a börtöntöltelékek után nem fizetni a 8000 Ft/főt, globalizációt megállítani). Közben persze a cigánybűnözést egyelőre még nem számolták fel. Segílyke marad. Rájuk szavaz a sok cigány. Azt kell mondjam, hogy a Fidesz csinálja jól. Saját terepén győzi le a Jobbikot. Ha nem lenne Jobbik, nem lenne ez a mentalitás sem a Fidesz részéről. Legalább is nekem ez a véleményem.
2010. aug. 14. 08:14
 8/26 anonim ***** válasza:
66%
Őszintén szólva fogalmam sincs mit csinált eddig a Jobbik, de az én szememben túl agresszív a hozzáállásuk a dolgokhoz... Tény, hogy nem ismerem a programjukat így nem is tudok véleményt mondani róla, de ha szavaznom kellett volna, akkor a Fidesz-re tettem volna a voksom. Van ott még egy-két jó ötlet, csupán megvalósítani nehéz mivel a volt kormány nem egészen vallotta be, hogy mekkora az államháztartási hiány. Én nem emlékszem rá, hogy Orbán azt ígérte volna, hogy 2 hét alatt felvirágzik a gazdaságuk. Ott fog kezdődni az egész, ha az ország adóparadicsom lesz és a remények szerint jönni fognak külföldi befektetők. Ott fog elindulni a gazdaság fellendítése és remélhetőleg kivakarják a szarból az országot. Amit eddig csináltak, hogy ilyen-olyan napokat kijelöltek ünnepeknek az nem igazán tetszik... nem ezért lettek megválasztva... Nekem ez a véleményem. Kicsit vicces a parlamenti közvetítéseket nézni mivel a Fidesz 2/3-ados többséggel van így mindent megszavazhatnak amit akarnak... Ha tesznek egy javaslatot, akkor az MSZP egyből nekiáll fikázni, hogy szar az egész az MSZP-t pedig elküldi a búsba a Jobbik, hogy kuss legyen már... xD Gyakorlatilag a Fidesz dönt az MSZP és a Jobbik pedig csöndben vitatkoznak... Lehet hogy valakinek nem tetszik az én véleményem. Sajnálom, de nem ez volt a cél. ez csupán az én véleményem.
2010. aug. 14. 09:06
 9/26 anonim ***** válasza:
21%

Kedves provokatív kérdező, szerinted mégis mi a jó büdös fészkes fenét csinálhatna a Jobbik, ha mindkét keze meg van kötve, mindenben támadják és mindent, amit lépne, vagy javasolna, elutasítanak?

Kérdezd már meg inkább, hogy a nagymultú mszp, ami bőven nagyobb létszámmal szerepel a tisztelt (röhej) házban, mégis mit csinált eddig? Vagy mit csinált a fidesz? Hm?

2010. aug. 14. 09:33
 10/26 bumbi02 ***** válasza:
45%

hát utolsó.. és csodálod h a jobbikosokat vagy szélsőjobbosokat mért tartják bunkónak, forrófejünek?:)))

nemcsinált semmit, ugyanugy mint az össz többi párt (beleértve fideszt is:) ).. de 12%al nem is tehet sokat... és ez igy rendjén is lenne, csak ne hangoztatnák tényleg h ráerőltetik a programjukat a fideszre, meg hasonlók..

2010. aug. 14. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!