Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ezt olvastátok már?

Ezt olvastátok már?

Figyelt kérdés

#repülési tilalom #korona vírus korlátozás #Egyesült királyság az egész ország lezárása
2021. jan. 5. 19:41
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Az Angliából érkező gépek leszállását tiltották meg.
2021. jan. 6. 17:02
 22/32 anonim ***** válasza:

"Angol kormány lezáratta egész Angliát beleértve a teljes légiforgalmat"

Akkor ezen állításod mégsem igaz?

2021. jan. 6. 17:14
 23/32 A kérdező kommentje:
Az angol kormány fő mondta hogy lezárják egész Angliát
2021. jan. 6. 17:33
 24/32 anonim ***** válasza:

Van bármilyen hiteles forrásod arra vonatkozóan, hogy leállítják a légiforgalmat? Én most meghallgattam a beszédet és nem hallottam ilyet.

[link]

Nem lehet, hogy neked gurult el a gyógyszered és beképzelsz intézkedéseket?

2021. jan. 6. 18:04
 25/32 A kérdező kommentje:

A kérdés erről szól.

"Az angol miniszterelnök pár napja jelentette be hogy lezárják egész Angliát mert a mutáns koronavírus olyan agresszív hogy nagymértékben terjed.

Erre mit lép a Magyar kormány? feloldja a repülési tilalmat az Angliából érkező gépekre.

Hát ez ""nagy észre"" vall."

2021. jan. 6. 18:54
 26/32 anonim ***** válasza:

Attól, hogy erről szólt a kérdés, még nem kell valótlanságokat terjeszteni össze-vissza, majd leszólni azt, aki megkérdőjelezi.

Ma esti gyógyszered bevetted? :)

2021. jan. 6. 19:36
 27/32 A kérdező kommentje:

A kérdés erről szól.

"Az angol miniszterelnök pár napja jelentette be hogy lezárják egész Angliát mert a mutáns koronavírus olyan agresszív hogy nagymértékben terjed.

Erre mit lép a Magyar kormány? feloldja a repülési tilalmat az Angliából érkező gépekre.

Hát ez ""nagy észre"" vall."

Gyógyszerre neked van szükséged. :))))))

2021. jan. 6. 20:02
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha valóban erről szól a kérdés, akkor miért 5 perccel később írtad oda? A kérdés feltevésnél még nem tudtad, hogy erről szól?

Addig miért nem foglalkoztatott, hogy miről szól a kérdés, amíg nem a kértem az állításod bizonyítását?

Állítólag, hogy te linkeltél is hiteles oldalt az állításaid alátámasztásához, igaz ezt követő írt állításodat azóta sem bírod bizonyítani.

"A kérdés erről szól."

Amúgy gratulálok, legalább eltanultál valamit a kormánytól. Ők szoktak a kellemetlen kérdéseknél így terelni a sajtótájékoztatón.

2021. jan. 6. 20:13
 29/32 A kérdező kommentje:
Beszélsz össze vissza de csak képzelgéseid vannak.
2021. jan. 6. 21:41
 30/32 anonim ***** válasza:

"Beszélsz össze vissza de csak képzelgéseid vannak."

Ha nekem vannak képzelgéseim akkor gondolom tudsz mutatni egy hírt, esetleg törvényt, rendeletet, amelyikben azt írják, hogy leállítják az Egyesült Királyság légiforgalmát, ahogyan azt korábban állítottad. :)

2021. jan. 6. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!