Ezt olvastátok már?
"Hasíthatsz, csak hogy nem fogad repülőket és nem is indulnak onnan repülők."
Ahhoz képest eléggé sok gép landolt, fog landolni, kevés van törölve.
Amúgy ezt eddig is tudtam, hiszen nem 95%-ba Tier 4-ről beszélünk, főbb változás az iskoláknál van.
A tegnapi operatív törzs tájékoztató egy kabaré showba illő jelenet volt.
Emlékszem mikor mondta Robi fogalmatlan arckifejezéssel, hogy feloldják a repülési tilalmat Angliából érkező gépekre vonatkozóan mikor minden sajtó azt harsogja, hogy veszélyes mutáció terjed ott. Akkor nagyon felnevettem.
A második kedvencem az volt mikor Cecil azt mondta a Pfizer oltóanyaggal kapcsolatban, hogy előfordulhat az oltás után rosszullét, eszméletvesztés de semmi esetre sem a vakcina miatt hanem a vércukor szint lecsökkenése miatt. Nagyon érződött Cili arckifejezésén, hogy valami nem stimmel aki kínjában már röhögő tekintettel mondta eme tudományos mondatokat végig.
Itt is nagyon felnevettem, hatalmas alakok :D Mióta van vakcina egyre nagyobb sületlenségeket mondanak. Látszik, hogy fogalmuk sincs a helyzetről és egy betanult szöveget mondanak tele hazugságokkal.
Alig várom a mait, kíváncsi vagyok mit találnak ki :D
"22:39! amiket belinkeltél pont azt támasztják alá amit én mondok. :))))"
Akkor legyen, ha szerinted egy országból leállított légiforgalom meggátolja a többi 32 országból történő új mutáció behozatalát, akkor az nagy észre vall. :)
"Angol kormány lezáratta egész Angliát beleértve a teljes légiforgalmat"
Mivel ma gépek hagyták el London és környékén Heathrow, Stansted, Luton, City, Gatwick reptereiről, ezért "erről valami hiteles linket toljál már be ide nekünk légyszi."
"Mivel ma gépek hagyták el London és környékén Heathrow, Stansted, Luton, City, Gatwick reptereiről, ezért "erről valami hiteles linket toljál már be ide nekünk légyszi."
Először is ha állítol valamit akkor te linkeljél hiteles bizonyítékot az állításod alátámasztására úgy ahogy ezt én teszem.
A másik hogy ha igaz is az amit állítol akkor sem én tehetek arról hogy az Angol kormány rendeletét egyes emberek nem veszik tudomásul és repülőgépeket indítanak Angliából a kormányuk határozott tiltása ellenére.
Gondolkozz mielőtt leírsz valamit. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!