Akik bolondulnak Orbán Viktorért, melyik tulajdonsága miatt szeretik?
Én amiatt szeretem, mert 2014-2019 között 48,86%-val nőtt a nettó átlagkereset reálértéken, szemben mondjuk a 2002-2007 között 28,89%-val, pedig akkor dübörgött a pannon puma.
Azért is szeretem, mert átlagban évi 60 ezer új munkahelyet hozott létre, míg 2002-2007 között az évi 30 ezer se volt meg.
Azért is szeretem mert nem alanyi jogon járó segélyekkel hanem munkalehetőséggel próbálja felzárkóztatni a csóró rétegeket.
(azért 2002-2007-et írok, hogy ne legyen kifogás, hogy válság volt)
"Nekem tetszik, hogy mindig megszivatja Sorost es a csapatat :)))"
Akkor, a "nem forgat köpönyeget" opciót kellett volna beikszelned!
Segélyek, támogatások, és hogy megvéd minket minden ellenségtől, még azoktól is, akikről nem is tudunk, majd tájékoztat róla, hogy megvédett!
És az is tetszik, hogy a hanyatló nyugatot hagyja hanyatlani, de ápolja az örök orosz-magyar barátságot!
Nemsokára mindenkinek lesz munkahelye, és olyan jó lesz mint a 80-as évelben, mikor a másik szent ember Kádár János látott el minket! A krumplileves legyen krumplileves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!