Ellenzékiek mit gondoltok arról, hogy az ellenzék követeli a Fidesztől a covid oltás kötelezővé tételét?
Érdekesség, hogy azt is az ellenzék kérte a Fidesztől, hogy börtönözzék be azokat akik negatív véleményt mondanak az oltásról, maszkviselésről, járványkezelésről.
Nem fogja senki kötelezővé tenni. Nyugi, nyugi. Oké.
Egyébként meg amúgy sem volt szimpatikus az ellenzéki összefosás.
Értem, ezek szerint egy ember véleményétt rávetíted a teljes eiienzéki oldalra...
Megkérdezhetem, hogy miért teszel ilyet?
9-es vagyok, 17:06
Akkor kérdező, ha jól értem, akkor szerinted is úgy van, hogy a Fidesz hivatalos álláspontja, hogy meg lehet élni 47 ezer forintból? Hogy a cigányok igazából migránsok? Hogy aki amennyit keres, az annyit is ér?
Ezek mind elhangzottak, csináltak belőle balhét az ellenzékiek, aztán haladt tovább a világ.
Bizony,bizony...
MINDEN Fideszes,ereszakrobata,álkeresztény,hazug b*zi.
Nincsen szépítés.
Ez az igazság!
Én meg most olvastam hogy az ellenzékiek nagyobb arányban utasítják el az oltást mint a Fideszesek.
Mégiscsak meglátszik hogy a fideszesek micsoda birka népség.
"Miért gondolod, hogy a Fideszt azt máshogy látom?"
Csak egy feltételezés volt, de ha te egy-egy vélemény alapján ilyen messzemenő következtetéseket tudsz levonni, akkor ajánlom figyelembe a tőzsdét és a fogadóirodákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!