Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ellenzékiek mit gondoltok...

Ellenzékiek mit gondoltok arról, hogy az ellenzék követeli a Fidesztől a covid oltás kötelezővé tételét?

Figyelt kérdés

[link]

Érdekesség, hogy azt is az ellenzék kérte a Fidesztől, hogy börtönözzék be azokat akik negatív véleményt mondanak az oltásról, maszkviselésről, járványkezelésről.

2020. dec. 31. 16:17
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
9. Az értő olvasás nálad nem stimmel. Én nem az Azonnali véleményeként értékeltem a cikket, vagy nem tudom miről beszélsz?? Az Azonnali egy médium a helyet adott egy véleménynek, a vélemény pedig egy ellenzéki politikusé!
2020. dec. 31. 17:09
 12/35 anonim ***** válasza:
79%

Nem fogja senki kötelezővé tenni. Nyugi, nyugi. Oké.

Egyébként meg amúgy sem volt szimpatikus az ellenzéki összefosás.

2020. dec. 31. 17:14
 13/35 Micimacko67 ***** válasza:
50%

Értem, ezek szerint egy ember véleményétt rávetíted a teljes eiienzéki oldalra...

Megkérdezhetem, hogy miért teszel ilyet?

2020. dec. 31. 17:15
 14/35 anonim ***** válasza:
70%

9-es vagyok, 17:06

Akkor kérdező, ha jól értem, akkor szerinted is úgy van, hogy a Fidesz hivatalos álláspontja, hogy meg lehet élni 47 ezer forintból? Hogy a cigányok igazából migránsok? Hogy aki amennyit keres, az annyit is ér?

Ezek mind elhangzottak, csináltak belőle balhét az ellenzékiek, aztán haladt tovább a világ.

2020. dec. 31. 17:19
 15/35 anonim ***** válasza:
59%

Bizony,bizony...

MINDEN Fideszes,ereszakrobata,álkeresztény,hazug b*zi.

Nincsen szépítés.

Ez az igazság!

2020. dec. 31. 17:22
 16/35 anonim ***** válasza:
4%

Én meg most olvastam hogy az ellenzékiek nagyobb arányban utasítják el az oltást mint a Fideszesek.

Mégiscsak meglátszik hogy a fideszesek micsoda birka népség.

2020. dec. 31. 17:26
 17/35 A kérdező kommentje:
14. Természetesen, pontosan így gondolom! Miért gondolod, hogy a Fideszt azt máshogy látom?
2020. dec. 31. 17:28
 18/35 anonim ***** válasza:
63%

"Miért gondolod, hogy a Fideszt azt máshogy látom?"

Csak egy feltételezés volt, de ha te egy-egy vélemény alapján ilyen messzemenő következtetéseket tudsz levonni, akkor ajánlom figyelembe a tőzsdét és a fogadóirodákat.

2020. dec. 31. 17:32
 19/35 A kérdező kommentje:
18. Hidd el te vagy naív amikor azt hiszed, hogy egy politikai párt megengedheti és hogy egyáltalán megengedné magának, hogy egy tagja vagy egy szövetségese olyat mondjon amivel ő nem akar azonosítható lenni.
2020. dec. 31. 17:36
 20/35 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem te vagy naív, ha azt hiszed, hogy egy párt minden szóra oda tud figyelni, ami elhangzik egy-egy taguk szájából.
2020. dec. 31. 17:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!