Orbán Viktornak van e valamilyen felelőssége abban, hogy most a második hullámban ennyien meghaltak, mert a kormány túl későn hozta meg az intézkedéseket, mert még október végén is foci meccsek bulik, lagzik stb. voltak?
9
A fertőzöttek többsége a kórházakban kapta el a koronavírust. A kórházban elhunytak egy része meg amúgy is halálán volt, nem osztott-szorzott náluk a covid, ezért torz a statisztika.
Mindenhol mindenki hord maszkot, ami elvileg szuperjó, tehát nem értem, mit kéne tenni szerinted? Ha mindenki otthon marad, összeomlik a gazdaság, aztán a te vezéred min uralkodik majd? A semmin? Az eü-be kellett volna ömleszteni azt a pénzt, amelyből a felesleges stadionokat építtette, illetve amiből meggazdagodott az egész mocskos Orbán-família.
Az általad leírtak ellenére a fidesz stabilan vezet és 22-ben is nyerni fog. Eszerint a fidesz szavazóknak stadion kell nem orvos.
12
A fidesz szavazók nagy része az orvosokat meg a stadionokat is leszarja. Nekik egy vezér kell, aki megmenti őket a migráncsoktól, Sorostól meg Gyurcsánytól. A patás ördögöktől, amiket Orbán rajzolt a horizontra.
Hát, annyiban megvédeném, hogy voltam kinn az utcán. A fele emberen nincs maszk, pedig elvileg kötelező. A boltban simán az arcomba állnak. Úgyhogy erről az emberek tehetnek. A kórházi állapotokról viszont a kormány.
Amúgy minden kormány szrban van, h leállítsák e a gazdaságot vagy hagyják, hogy terjedjen a vírus. Elsősorban Kínát kellett volna felelősségre vonni. Ezt senki nem tette meg. Tudtak a vírusról, de titkolták és szabadon utazgattak.
16
Melyik városban? Mert én pont ellenkezőjét tapasztalom, még ott is mindenkin van maszk, ahol egyébként nem kötelező (nálunk csak a belváros sétáló utcáiban az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!