Van értelme Szenteste a 8 órától lévő kijárási
tilalomnak?
Figyelt kérdés
Nem tudom mit fognak dönteni de szerintem hülyeség lenne.
Mi biztos fogunk találkozni testvéremmel és szüleimmel ez 10 főnél több nem lesz.
De a többi ember is akivel találkozni akar az ünnepek alatt az találkozni fog.
Mi is úgy tervezzük, hogy ha szenteste marad a tiltás akkor vagy előbb találkoznunk hogy 8 ra haza tudjunk érni vagy másnap.. de mindenképp össze fogunk futni, tehát szerintem 8 előtt ugyanúgy el tudjuk kapni a vírust mint 8 után..
10: Mert a virus nem a rettegésről vagy a nem rettegéstől terjed, hanem terjed. Lehet Te nem rettegsz és elkapod és nem történik semmi, de lehet megfertőzöd a munkatársaid, akik kórházba kerülnek. Lehet nem halnak bele, de terhelik az egészségügyet.
Én inkább azt mondom: aki már túl van a víruson mehessen és aki be van oltva mehessen.
2020. dec. 20. 23:23
12/19 anonim válasza:
Én sem értem mi értelme ennek..
2020. dec. 20. 23:48
13/19 anonim válasza:
Attól nem fogom elkapni, hogy nem 15:30-kor indulok el a rokonomtól, hanem 19:50-kor.
2020. dec. 20. 23:53
14/19 anonim válasza:
nincs
2020. dec. 21. 01:19
15/19 anonim válasza:
Aki Karácsonyozik az fideszes!
2020. dec. 21. 02:09
16/19 anonim válasza:
Mintha lett volna eddig bármi értelme ennek a 8 órás dolognak.
2020. dec. 21. 05:07
17/19 anonim válasza:
Tessek, megkaptatok. Nalunk a család egy resze ugy nem mer talalkozni, hogy ok is es mi is elkaptuk mar a virust. Mert tobbszor is fertozhet, es senki nem biztos benne, hogy mekkora az antigen szintje. Engem sokkal inkabb az bosszant, hogy szilveszterkor nem lehet kimenni, aminek valoban lenne ertelme. Ebbol csak az lesz most, hogy a sok fideszes nagycsalados sz*rik a pandemiara, es osszefertozik egymast.
2020. dec. 21. 14:57
18/19 anonim válasza:
Elég hülye családod lehet. Sajnálom őket, szar életük lesz.
2020. dec. 21. 15:31
19/19 anonim válasza:
Kerdezo: bar nem vagyok se vorustagado, se virusfobias, nem ertelek de komolyan. Szepen leirod, hogy milyen felelotlen a csaladod, meg a "tobbi ember is". Most mit vatsz ezek után? Hogy egyetertsunk es masokat is erre buzditsunk, mikozben az EU-ban nalunk a legrosszabb a mortalitasi rata? Csak azert mert egy atlag embernek 0 fogalma van arrol, mekkora nyomasnak van kiteve az egeszsegugy, es ha talan 1x mindenki visszafogna magat nem jarna foloslegesen ide oda, nem huzodna el ennyire a jarvany? Vagy megtobb lockdownt szeretnetek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!