Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Kádár idejében lehetett volna...

Kádár idejében lehetett volna oltásellenekedni, meg olyan dologgal kapcsolatban okoskodni, amihez lövésünk sincs?

Figyelt kérdés

2020. dec. 15. 11:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
44%

Kapott volna a rendőrtől 2 pofont a szülő ha nem oltja be a gyerekét. Egyébként fel sem merült ez ekkoriban, akkoriban kezdtek eltűnni az oltással elkerülhető betegségek, járványok.

#5-ös.

De voltak hajléktalanok. Akkoriban kezdett elterjedni a csöves szó, ami először a sárga földig ivó punkokat, rockereket jelentette, de később a PC. megnevezése lett a hajléktalanoknak. Kb. olyasmi mint ma a a cigókra a "svéd" kifejezés. Olvass kérlek szakirodalmat, nézz archív felvételeket, van youtube-n róluk nem egy videó. A többi állításod nem is említem, demagóg közhelyek, ennél azért árnyaltabb volt a dolog. S nem azért nem lázadoztunk mert nem akartunk volna, vagy mert annyira szupi volt minden, hanem mert féltünk a retorzióktól. Legyen az akár egy pofon, egy esti csücsülés a börtönben, vagy kirúgás a munkahelyről, hogy aztán csak egy rosszabb helyre vegyenek fel.

2020. dec. 15. 12:23
 12/17 anonim ***** válasza:
78%
11-es: nekem nem kell hozzá szakirodalom, ugyanis én már akkor is éltem és elsőkézből tapasztaltam. Nem botlottam hajléktalanokba minden utcasarkon, mint most. És voltak gyárak, hazai ipar. Nem külföldre lapátolták a pénzt és nem onnnan engedték be a szemetet.
2020. dec. 15. 12:47
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Jelentettem a kérdést.
2020. dec. 15. 13:08
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
#13 Oszt miért jelentetted? Fáj az igazság mi?
2020. dec. 15. 13:32
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

Már megint a kádári cuculista romantika, azok az idők kellenének vissza, mi?

Mocskos komcsi patkányok. Az összes kollaboránst a főutcákon kellett volna végighajtani, ki az országból.

2020. dec. 15. 13:49
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Te csak egy szerencsétlen mocskolódó vagy, akinek ez az összes eszköze a semmire sem jutás fájdalmának enyhítésére. Hanem így lenne, nem mocskolódnál artikulátlanul, hanem lenne ötleted ellenvéleményed érvényesítésére (ehhez mindenekelőtt lenne ellenvéleményed).
2020. dec. 16. 10:52
 17/17 - Halász - Zsolt - válasza:
83%
Milyen jó anonim módon hülyeségeket irkálni. Szovjet vakcina nem volt. A magyarok által gyártott vakcinát vitték a SZU-ba is – mellesleg. A magyar egészségügy ab start fejlettebb volt, mint a szovjet 1945-ben (dokumentálhatóan).
2020. dec. 17. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!