Mit gondoltok az MKKP-ról?
Azt vettem észre, hogy egyre többen szimpatizálnak velük, mert ők legalább viccet csinálnak a "valódi" politikusok hazudozásaiból.
12-es! Látom ezt másolod be minden MKKP-s kérdéshez... Legalább erőltesd meg magad.
Szerintem jó vicc egyébként a párt. Valószínűleg rájuk szavazok majd. Főleg azért, mert nem lehet tagja a pártnak olyan ember, aki már volt párttag akárhol. Így legalább végre lenne egy párt akiről tudom, hogy nincs egyetlen ex-kommunista tagja sem. Számomra már ez egy erős erkölcsi bizonyítvány.
Mert az öli meg az országot, hogy még mindig azok az erkölcstelen politikusok, leszármazottaik, bebetonozott kapcsolataik szívják az ország vérét, akik 30 éve is. Fel nem foghatom, hogy várhatja egy Fidesztől vagy MSZP-től valaki a megváltást.
A Jobbik pedig egyszerűen hiteltelen és vállalhatatlan.
Az LMP a második helyen áll nálam a sorban. Ha az MKKP tényleg csak országos listán indul komolyan, akkor a képviselői szavazatom az LMP-é lesz.
Soros kutyái, fehérgyűlölő rasszisták.
Te pedig egy retardált idióta, aki beveszi a hülyeségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!