Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért pártol a Fidesz olyanoka...

Miért pártol a Fidesz olyanokat, mint a pedofil Kaleta, a prostizó Borkai Zsolt vagy most a meleg, drogos szexbulin lebukott Szájer József?

Figyelt kérdés
Az egész országot ilyenné akarják tenni?

2020. dec. 1. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Legalább bevételünk lenne a szexturistáktól, mint a thaioknak XD
2020. dec. 1. 15:01
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A fidesz olyan mint egy kivül piros alma ami belülről rohadt.

orbán is egy sunyi tolvaj, kifelé azt sugározza hogy ő nem vagyonos keresztény erkölcsű ember, amiből a nem vagyonos sem igaz és a keresztény erkölcsű ember sem igaz. hozzá képest Gyurcsány egy szent ember. :))))

2020. dec. 1. 15:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész fidesz egy hányinger keltő gusztustalan hazug tolvaj banda, nem is értem hogy szavazhatnak a fidesz szavazók rájuk jó lelki ismerettel.

Fideszre szavazók látjátok már hogy kiket szabadítottatok rá az országra mikor a fideszt választottátok???

2020. dec. 1. 15:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit paráználkodhattak ezek mire egyszer fény derült rá? Jesszus és milyen zsarolási potenciál lehet az ilyen pl. egy orosz oligarchátusnak... hmm
2020. dec. 1. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Én keresztényként ezért szoktam mondani, hogy a fidesz károsabb ránk, keresztényekre nézve, mint egy liberális vagy akár nyíltan keresztényellenes párt. Mert az ilyen legalább őszinte és tudja az ember, hogy mit várjon tőle.
2020. dec. 1. 16:14
 6/7 anonim válasza:

Jaj édes istenem ne legyetek már ennyire álszentek.

A pedofíliát alá írom, az egy undorító dolog, vesszen az olyan ember aki ilyen dolgokat csinál.

De tegyük már a szívünkre a kezünk mi van abba, ha valaki lefekszik egy prostival vagy éppen meleg? Ettől függetlenül, lehet, hogy egy tök okos ember és lehet, hogy jobban el tudja látni az allamhaztartasi feladatokat mint bárki. Szájer pl. a balheja ellenére egy rettenetesen okos és művelt ember. Az, hogy nem a lányokat szereti, most istenem.

A sok keresztény pasit megnézném itt melyik mondana nemet egy yachtos kirándulásra finom ételekkel, szép lányokkal és sok alkohollal, mert szerintem 10 ferfibol max 2.

Persze jöhet a duma, hogy a párt ertekrendje nem ez, de őszintén nem tesz meg mindent az ember a boldogulasert? Szerintetek az ellenzékben nincsenek ilyen ügyek vagy titkon meleg emberek?

2021. máj. 19. 11:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Szájerrel nem az a baj hogy meleg, hanem hogy sunyi álszent.

Az alaptörvénybe és a 2/3-ados törvényekbe meleg ellenes passzusokat ír közben pedig orgiákra jár. Fennen hirdeti a keresztény értékeket közben bibliai bűnöket követ el.

Ja nem mellesleg Bayer Zsolti elmondta hogy a Fideszben már évtizedek óta tudják... mi van???

Nekem nem hiteles az a párt ahol bort isznak és vizet prédikálnak.

Sajnos a Fidesz pont ilyen - ebben a kérdéskörben is.

2021. máj. 19. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!