Miért kell azt alaptörvénybe foglalni, hogy az édesanya
nő, az édesapa férfi?
Figyelt kérdés
Ez nemcsak, hogy teljesen evidens, de biológiailag is megkérdőjelezhetetlen. Az már más kérdés, hogy két apa, vagy két anya nevelhet-e gyermeket, de az ÉDES szülő csak egy férfi és egy nő lehet. Szerintem ezt nem csak az "átlagos" homoszexuálisok, de a legelvetemültebb liberális, lmbtq emberek vagy őket támogatók is tudják/megértik.
Mert 2020 van amikor már sok embernek ez sajnos nem egyértelmü és azt akarja hogy mindenki elfogadja, hogy márpedig neki van igaza.
2020. nov. 14. 00:40
12/24 anonim válasza:
Sok ember elfelejti, hogy a család nem anya és apa. Egy család azért család, mert a családtagok, szeretik, tisztelik és védik egymást. És pont. Lehet a gyereknek egy anyja és egy apja, két apja vagy két anyja, a lényeg, hogy biztonságba és szeretve erezze magát. Nem egy nagy dolog. Aki ezt nem fogja fel, ott vannak az igazi gondok.
2020. nov. 14. 00:47
13/24 anonim válasza:
Utolsó, ez egy teljesen más értékrend mint amit az emberek nagy része magaenak vall. Szerinted az emberek nagy reszenel gondok vannak? Szerintem ha mindenki szembejön az autópályán ...
2020. nov. 14. 19:15
14/24 anonim válasza:
@13 Ez teljesen rendben is van így, caak kultúrországokban nem szokás egy nemzetközösség 5+%-át kizárni az alkotmányból.
Amúgy szerinted amennyi a válás Magyarországon, az alapján ennyire egyszerű a képlet? Hány gyerek nem ismeri az apját? Hányuknak van nevelőapjuk, mostohaanyjuk, neveli őket a nagymama? Akkor most ők nem családok? Csak az a család, ha két biológiailag ellenkező ember egyesíti a DNS-ét és neveli az eredményt? Ilyen definíciók mentén elég sokan nőnek fel nem-családokban.
2020. nov. 14. 19:56
15/24 anonim válasza:
Mert sok a búza kancsó és a le$zbi és a beteg aberrált gusztustalan csürhe.
Azért!
2020. nov. 16. 15:38
16/24 anonim válasza:
Most magadról beszélsz kedves utolsó? A te gyermeked is lehet akár meleg a jövőben. Őt is elfogod hordani ezeknek? Szerintem sokkal inkább gusztustalan a megnyilvánulásod, hisz elfelejted, hogy te se érsz többet náluk. Ugyanolyan senki vagy mint én vagy ők.
2020. nov. 16. 17:24
17/24 anonim válasza:
Az én gyermekem nem lehet az, mert nem úgy neveltem! Úgy nevelkedett, hogy apa férfi, anya nő és ő is ugyanúgy irtózik a másságtól, ami bizonyítottan betegség és aberrált nevelés hatása. Beteg egy társadalom a mostani.
2020. nov. 16. 20:48
18/24 anonim válasza:
@17 Igazán szomorú életed lehet, aranyapám.
2020. nov. 16. 21:19
19/24 anonim válasza:
Én sajnállak teljes szívemből. Nem lehet könnyű ennyire sötéten élni.
2020. nov. 16. 21:43
20/24 anonim válasza:
Vannak olyan vizsgálatok, amik legenyhébb megfogalmazásban is felvetik a lehetoseget annak, hogy a környezeti hatások IS befolyásolják a szexuális orientációt.
Ameddig ennek a legkisebb esélyét sem zárják ki, addig én is mindent elkövetek, hog a gyerekeim az érzékeny korban ne találkozzanak a ferfi-no viszonyon kívül más felállással. Ezt a jogomat elvárom hogy védje a tarsalom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!