Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem lőttek most ezzel a...

Nem lőttek most ezzel a maszkviseléssel kicsit túl?

Figyelt kérdés
Olvasom hogy az önkormányzatok sorra szigorítják a maszkviseléssel kapcsolatos előírásokat....pl. a III. kerület miden közterületére ki van terjesztve... ahol én járok egy hegyi út ahol szinte csak én járok, ritkán találkozom emberrel az is nagyon messze van tőlem általában... most komolyan itt is maszkot kell felvennem... kb nulla a fertőzés esélye.
2020. nov. 11. 21:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
50%

Semmi meglepő nem történt. A meglepő az lenne, ha a többség megértette volna, mit kell tenni.

Kérdező. Én majd' minden nap megyek, ha nem esik. mindig maszk nélkül. És nem azért, mert köpök a szabályra, hanem mert értem. Az viszont igaz, hogy könnyű a helyzetem, egy elég néptelen rövid szakasz az utca, aztán az erdő következik.

2020. nov. 11. 23:13
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon, egy újabb értelmetlen szabály, szintén olyan kihalt külvárosi helyen járkálok, ahol ritkán látni embert, erre itt is kötelező az a rohadványt hordani. Legfeljebb állra fel, azt ha véletlen jön valaki, akkor fel.

Hétvégén meg megyünk a szomszédos faluba sétálni maszk nélkül a szabad levegőre.

2020. nov. 12. 06:30
 23/25 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Ártani nem fog.
2020. nov. 12. 12:39
 24/25 anonim ***** válasza:
63%
Szokj hozzá a kővetkező években.
2020. nov. 13. 20:15
 25/25 anonim ***** válasza:
62%

Olyan sokat nem tud senki erről a vírusról, de abban egyetértés van, hogy emberről terjed emberre.

Szóval minden, ami ezt ritkítja az hasznos.

Én eldohányoztam a tüdőmet, ezért mindig velem van a véroxigénmérő.

A maszk semennyit sem csökkenti, csak parás érzés.

szóval, ha én a 35%-os tüdömmel simán elvagyok a maszkban, akkor ne aggódjatok e miatt

2020. nov. 14. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!