Nem lőttek most ezzel a maszkviseléssel kicsit túl?
Figyelt kérdés
Olvasom hogy az önkormányzatok sorra szigorítják a maszkviseléssel kapcsolatos előírásokat....pl. a III. kerület miden közterületére ki van terjesztve... ahol én járok egy hegyi út ahol szinte csak én járok, ritkán találkozom emberrel az is nagyon messze van tőlem általában... most komolyan itt is maszkot kell felvennem... kb nulla a fertőzés esélye.
Én belehalok a maszkbaaaaa jahaaaaj felnőtt emberként fuldoklom töleeee ahhhajjjj hagyjanak élniii diktatúraaa brühühühü😭😭😭😭😭
2020. nov. 11. 21:32
13/25 anonim válasza:
Terhesen az utolsó heteimben elértem ahhoz hogy annyira nyom a baba hogy néha tényleg nehezen kapok levegőt még itthon is. De ha fel kell venni akkor fel kell. Teljesen felesleges vergődni.
2020. nov. 11. 21:36
14/25 anonim válasza:
Mi? Tök jól csinálták!
Meghagyták a polgármestereknek a döntés jogát, hogy hol kell a városokon belül maszkot viselni. Ha túl szigorú a szabály, akkor lehet hörögni, mert mindmegfulladunk, egyébként is személyiségi jogokat sért a maszk, ha túl kevés terület jelöl ki, akkor azért lehet anyázni, mert felelőtlen, sőt mészáros a polgi. Egyszerűen zseniális.
(És amíg a saját nyomoroddal vagy elfoglalva, átnyomnak néhány sokkal erősebben korlátozó törvényt meg alkotmánymódosítást. Mondtam már, hogy zseniális?)
Amúgy van kimutatás arról, hogy sétáló / futó / bicikliző ember milyen távon szórja maga körül a vírust. Nem teljesen fasság a kültéri maszkviselés.
2020. nov. 11. 21:36
15/25 anonim válasza:
13-as respect, erősebb vagy mint az itt hisztériázó szabadságharcosok 99%-a 🥰
2020. nov. 11. 21:37
16/25 anonim válasza:
Remélem ezt tényleg bóknak szántad 😄😄
2020. nov. 11. 21:39
17/25 anonim válasza:
Igen. Te nem rinyálsz mint ezek.
2020. nov. 11. 21:40
18/25 anonim válasza:
De pedig mindenki tudja hogy azzal semmit se ér el, csak felidegelik magukat meg másokat. Ki puffogják magukat és elmúlik 🙃
2020. nov. 11. 21:45
19/25 anonim válasza:
De, túlzásba estek már, előbb utóbb elérik azt a szintet mikor már azért nem mernek többet tenni mert félnek hogy cöskken a népszerüségük.
2020. nov. 11. 21:55
20/25 anonim válasza:
Nem csak a maszkviseléssel, és nem is csak kicsit.
"Én belehalok a maszkbaaaaa jahaaaaj felnőtt emberként fuldoklom töleeee ahhhajjjj hagyjanak élniii diktatúraaa brühühühü" Nem kapok rendesen levegőt abban a szájbatekert maszkban, ezt nehéz lenne tagadni, idióta! És igenis diktatúra, amit bevezettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!