Titeket nem szomorít el, hogy még mindig ilyen nagy a FIDESZ támogatottsága?
Pontosabban én azt érzékelem ebből az egész szituációból, hogy az emberek túlságosan ragaszkodóak, kényelmesek és félnek az "újtól". Egy kicsikét olyan érzésem van mintha az őskorban lennénk mert körülbelül akkor történt az, hogy az ember minden olyan dologtól megrémült ami új volt számára.
Több ember véleményét kikértem már elsősorban családi körben és olyan válaszokat kaptam, hogy: "hááát, tudom, hogy nem a legfényesebb itthon a helyzet de csak ő rájuk szavazunk már sokadik alkalommal" vagy "háát mondhat bárki bármit én csak maradok a megszokott FIDESZNÉL"
És egyszerűen csak pislogok és nem tudom ezt feldolgozni, hogy lehetnek az emberek ennyire szűk látókörűek. A FIDESZ épp az orrunk előtt fogja hamarosan bedönteni az oktatást, egészségügyet és a gazdaságot ebben a sorrendben. Természetesen ezek már évek óta haldokolnak köszönhetően szintúgy az Orbán kormánynak de most a járvány példátlan kezelése miatt mérhetetlen csapást fognak kapni aminek nagyon rossz következményei lehetnek. Ti belegondoltatok egyáltalán, hogy mi lesz itt ha tömegesen az utcára kerülünk vagy mi lesz ha a csődbe vitt egészségügy miatt az úttestek szélén fognak heverni a holttestek mert bármi bajod van, nem lesz aki ellásson? Oktatással mi lesz? Minden tanárt elüldöznek, kinyírnak aztán honnan lesznek a jövőben orvosaink, ápolóink, mérnökeink?
Én egy szóval nem állítom, hogy az ellenzék vagy akár egy kisebb támogatottságú párt fényévekkel jobb lesz és eljön Magyarországra a jólét. De ha már egy kicsikét is javíthatunk a helyzeten akkor azt gondolom, hogy már megérte kormányt váltani. Veszíteni valónk viszont semmi nincs.
Szóval emberek! Miért félünk valami újat kipróbálni? Miért félünk máshova tenni azt a rohadt X-et?
Az, hogy Kaleta G. magában képeket nézegetett, közben egyetlen gyereknek sem próbált megmagyarázni semmilyen beteges ferde hajlamú dolgokat, kapcsolatba sem került velük.
Azt egyáltalán hogy lehet egy napon említeni a gyermekeket valóban kapcsolaton keresztül megrontó beteges, meséket elfajzott ferde kapcsoltakra megváltoztatókkal?
Ezzel tönkretéve, beteges, terméketlen irányba nevelve a majdani felnövekvő nemzedéket.
Mert két férfinak vagy két nőnek sohasem születhet gyermeke.
Az egy természetellenes, beteges kapcsolat!
Ha mégis sikerül nekik örökbe fogadni valamiképp gyermeket, az a gyerek is sérült lelkű beteg érzelmű emberré válik, aki nem kapja meg az egészséges apa-anya család mintát.
Az ilyen beteges liberális, gyermekek lelki fejlődésére fokozottan veszélyes elemeket minimum 20 évi letöltendő börtönre kellene ítélni, mert Ők valóban súlyos dolgokat tesznek a gyermekeink lelki fejlődése ellen !
10.38
A Kaleta NEM "fideszes". NÉZZ utána.
#32 a qrv@ nydt
19 ezer!!! képet találtak pusztán a szolgálati laptopján. Ráadásul az Interpool egy bűnszervezet utánni nyomozása során vezettek el hozzá a szálak, úgyhogy itt baromira nem csak "nézegetett". Mégha "csak" vette is a képeket, azzal pont az ilyen üzletet tartja fennt.
Továbbá homoszexuális az lesz, akiben ilyen a hajlam. Nem az ideológia szabja meg, hogy kihez vonzódj. És egy hetero sem lesz homo, csak mert nem kötelező leköpni, aki másképp gondolkodik/él.
Vicces, hogy úgy tesztek, mintha csak Fidesz és liberálisok léteznének.
Én a Mi Hazánkat szeretném kormányon látni. Akiről szerettek úgy tenni, mintha nem is létezne.
De persze ez gyakori taktika. A veszélyt csírájában kell elfojtani. Hiszen a Mi Hazánk az egyetlen párt, amelynek ideológiája kihúzhatná az országot a bajból.
Úgy látom, valamibe nagyon beletaláltam veled kapcsolatban te kis.. 😅
Kedves qrv@ nydt, ha tényleg ez a neved, amiként imént bemutatkoztál...
Az persze a beteges ferdehajlamú gyermek megrontókat, bohóc, szakállas nőies férfinak vagy ki tudja miknek maszkírozott, de valami beteges lelkű szörnyfélének öltözött bohócszerű furcsa szörnyek, lelki sérültté teszik az általuk beteges irányba befolyásolt, megrontott apróságokat, akit a saját természetes és egészséges ösztönével kibékíthetetlen ellentétbe kényszerítenek a beteges soft-erőszakolással.
Ettől sérül a lelkük, mert ellentétbe kerül a természetes énjük a külső beteges myomással, amit csak azért próbálnak a helyére tenni, mert a felnőtt mindig "jóra" szokta tanítani a gyereket, és ez a lelkükben kibékíthetetlen konfliktus helyzetként jelentkezik az ő aprócska egyéniségük mérlegén. Az ilyen bohócnak öltözött beteges rémektől hallott dolgok hatására lelki sérült emberekké cseperednek, mert nem tudják kezelni a természertellenes ösztönöket a saját egészséges tudatukkal szemben.
Tudja, hogy neki annak kellene megfelelni, amit a (beteges) nagyok tanítottak neki, de az idegen és ismeretlen a számára.
A gyermekek, ferde hajlamú lelki megerőszakolását nagyon durván kell büntetni, mert veszélyes a társadalom fejlődésére ez az ostoba értékrendű liberális világ!
Hé, 37-es! Én jobbos proli vagyok. És tudod mit? Én is a Fideszt hibáztatom sok mindenért.
Ha nem lett volna CSOK meg hasonlók, akkor már rég tudtam volna venni lakást. Mivel azonban a Fidesz ingatlanpiaci manipulációi miatt a lakásárak már a triplájára ugrottak, így esélyem sincs rá.
Akkor mégis kit hibáztassak? Talán ÉN miattam ugrottak meg a lakásárak? Gyurcsány miatt? Vagy az UFO-k miatt?
Azért hibáztatom a Fideszt, mert a Fidesz a hibás. Csak ti narancssárga-hívő hazaárulók nem bírjátok belátni.
Ugyanolyan mocskosak vagytok, mint a baloldal. Az egyik az AIDS, a másik a rák. Mindkettőbe beledöglik az ország.
#10.: ""94 után "próbáltunk mást", eladták a fele országot KÜLFÖLDNEK."
Miért, az 1994 előtti Antall-kormány már nem kezdte kiárusítani az országunk vállalatait a külföldnek?
És nem hallottam, hogy a fideszesek nagyon tiltakoztak volna akkor, vagy utána a Horn-kormány privatizálgatásai ellen.
És Orbánék mit tettek pl. az Orion, Videoton, Ikarus, Csepel, Tungsram, stb. megmentése érdekében? Miért nem vették ezeket állami kézbe, adtak volna nekik tőkeinjekciót (talán nem Mészárosra, meg stadionokra, meg luxusfizetésekre kéne költeni!), vezettek volna be védővámokat a külföldi árukkal szemben, biztatták volna a magyarokat a hazai áruk vásárlására?
Orbánék alatt tönkrement a MALÉV, a Szarvasi... semmi magyart nem tudtak és valószínűleg nem is akartak megmenteni, mert könnyebb pénzt szerezni maguknak abból, ha a külföldiek összeszerelőüzemévé változtatják az országunkat.
A nemzeti szólamokat is csak hangoztatni tudják, de csinálni ezek mentén már semmit, mert egy nagy álhazafi banda az egész Fidesz: adnak ugyan pénzt az elszakított területeink fejlesztésére, de csak azért, hogy az ottaniak rájuk szavazzanak, mert az már nem szerepel a terveikben, hogy visszaszerezzék azon területeinket, hogy a megnagyobbodott Magyarország mindannyiunk számára lehetőségeket biztosítson.
Trianon 100. évfordulóján is csak lapítanak, nehogy megsértsék szomszédaink önérzetét - ezzel tehát egy hullámhosszon vannak a ballibekkel. Közben meg a románok most fogadták el a Trianon-törvényt.
Szóval kösz, de én eddig sem és ezek után sem kérek a Fidesz-KDNP-ből.
Maradok a Jobbiknál, hiába kiabálnak rá kígyót és békát jobbról és balról. Talán pont ezért ők az ideálisak számomra. De még a MHM is jobb a Fidesznél.
Meg azért nekünk, egyszerű választóknak is hallatni kéne ám a hangunkat és alakítanunk valahogy a hozzánk közel álló pártokat, azok politikáját és nemcsak azt várni, hogy ők találják ki a gondolatunkat.
Na most, dióhéjban ennyi.
10.15
Nekem nincs időm ilyen hosszan írni, de 1 valami fontos:
Épp most írt Mező Gábor az újabb kiderült tényekről a MALÉVVel kapcsolatban.
Alapvetően megváltoztatja az ember véleményét a malévről. Jobb is, hogy oda került, ahova tartozott, és nem terhel bennünket. Majd lesz valóban saját, tiszta malévünk.
A beszámíthatóságod meghatározza, hogy MOST a Jobbikkal jössz. Szörnyű, ne is haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!