Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Bede zsóti miért írta h...

Bede zsóti miért írta h "sírjatok libsik" mikor még most sincs eredmény?

Figyelt kérdés
[link]

2020. nov. 4. 19:41
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mert Bede Zsolti egy idióta balf@sz akit már állba kellett volna verni.
2020. nov. 4. 19:45
 2/8 anonim ***** válasza:
57%

Mer az még reggel vót. Mos aszt írják "A vén pedofil Bidennek elcsalhatták a választásokat, Trumpnak csodára lenne szüksége a győzelemhez" [link]

egésségedre

2020. nov. 4. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
63%
Mert reggel volt egy olyan pillanat, amikor kb. 99%-ra biztos volt, hogy Trump győz, aztán Biden fordított.
2020. nov. 4. 19:49
 4/8 anonim ***** válasza:
73%
Ez most akkora pofon lesz a trump tábornak, hogy egy ideig nem heverik ki az biztos. Reggel már én is elhittem, hogy megnyerte, pedig tudtam, hogy a demokraták többsége levélben szavazott.
2020. nov. 4. 19:51
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
Sőt azt is leírták pár napja valahol, hogy elsőre tűnhet úgy, hogy trump megnyerte. De olyan szinten traumatizált a demokrata oldal a négy évvel ezelőtti győzelem miatt, hogy egyből bedőltek a kardjukba, ahogy trump előnyre tett szert.
2020. nov. 4. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Bede Zsótit nem az eszéért szeretik(már akik szeretik)
2020. nov. 4. 19:59
 7/8 anonim ***** válasza:
97%

elsiette :(

Jobboldali vagyok, Fidesz párti, de a vadhajtásokat nem komálom annyira. Azt hiszem, hogy Zsóti az egyetlen tagja az egész vadhajtásoknak, ennek ellenére, mindig úgy első szám, harmadik személyben írja a szövegeit (ha Zsótiról beszél).

Van egy olyan mondás, hogy csak csőcselék van, nincs külön jobb és baloldali csőcselék. Zsóti is ehhez a csőcselékhez tartózik, aki többet árt mint használ a jobboldalnak.

2020. nov. 4. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem Bede és társai oltják a fórumokon az ellenzéket azzal, hogy sivalkodnak, hogy csalás történt?

Közben most ők sivalkodják ugyanazt, de nem magyar választásokkal, nem magyar párttal kapcsolatban, mikor még el sem dőlt semmi.

2020. nov. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!