Mit gondoltok az amerikai eredményekről?
2-es
Tegnap ota orankent irnak ki egy ilyen tartalmu kérdést … persze te is megkerdezheted (szóljál a haverodnak es o is kerdezze meg).
Számomra nem az eredmény a megdöbbentő, hanem hogy mennyire rosszul számolnak az elemzőcégek. Mintha lennének tényezők, amikkel nem számolnak (tudom, hibahatáron belül vannak), de számomra nagyon érdekes, hogy mit számolhatnak el és hogyan lehetne javítani a módszeren.
Tényleg érdemes lenne utánanézni, hogy pl. Orbán Viktor és Trump kiktől szerzik az információikat (gondolom OV úgy gondolta, hogy Trump esélyes, azért támogatta).
Az is érdekes, hogy most a kínaiak, oroszok közbeavatkoztak-e, vagy csak megfigyeltek-e. Szóval szerintem ez az elnökválasztás nagyon izgalmas, számomra kissé másodlagos, hogy ki nyer. Hogy miért nyert és mi fog utána történni, az viszont nem hagy nyugodni ;)
Érdekes gondolatok, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
Én egész este figyelemmel követtem az eseményt, és teljesen head-to-head volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!