Szavaznátok 2022-ben az újonnan alakult "Le az adók 75%-ával párt„-ra?
Figyelt kérdés
Én se a fideszes se a baloldalra nem akarok szavazni,így találtam ezt a törpepártot.
Nem kamupárt ahogy én látom,van oldala meg minden,és a céljaik jónak tünnek.
Hasonlóak a Táncsics radikális balpárthoz és az LMP-hez.
Link: [link]
Ti szavaznátok erre a pártra vagy sem?
2020. szept. 6. 12:37
1/9 anonim válasza:
Nem, mert pont ugyanolyan lehetetlen hülyeség, mint amivel Gyurcsányék szokták etetni a népet!
2/9 anonim válasza:
Ilyen névvel szerintem csak kamupárt lehet. Még az 1%-ot sem érné el.
3/9 A kérdező kommentje:
Ha kamupárt akkor mit keresnek a nyilatkozataik a Mandínerben?
2020. szept. 6. 12:50
4/9 anonim válasza:
Nekem mindig a "harmadik utas" pártok tetszettek, sose szavaztam se Fideszre, se a baloldalra. Ma talán a Kutyapártra szavaznék.
Ami a kérdező által említett párt mellett szól: El tudnék képzelni egy libertárius pártot az Országgyűlésben.
Ami ellenük szól: Egyrészt lehetnének kicsikét profibb társaság. Másrészt az az igazság, hogy 1%-ot el nem érő pártra nem szívesen szavaznék.
5/9 A kérdező kommentje:
A fidesz is 1%-os pártként kezdte.
2020. szept. 6. 13:21
6/9 Koplárovics Béci válasza:
Oszt mibű fognak lopnyi?
7/9 anonim válasza:
Ennyire nem gyűlölöm a hazámat.
8/9 anonim válasza:
Nem, de a Le az adók 100%-ával ra már szavaznék.
9/9 anonim válasza:
Utolsó, meglepődsz de a vezetőjük tényleg azt akarja. Csak azért "moderálja magát" és képvisel enyhébb álláspontot a párttal együtt mert "a szavazóknak az túl radikális lenne"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!