Szia!
Simán.
Azért, mert az a Jobbik. Tehát biztos jobb lesz, és nem pedig rosszabb :D
nem tudok olyan magyar pártot momentán, akire hajlandó lennék szavazni. esetleg a kétfarkúakra, bár rájuk se minden választókerületben.
olyanra meg aki alig egy évtizede még tetőtől talpig horogkeresztben parádézott, akkor se szavazok, ha azóta vizslakölykökkel nyálaskodik a facen.
ma 21:23 az is szimpatikus, hogy zsidó származású és belép egy nyíltan antiszemita pártba ahol titkolja a származását sőt ő maga is jókat röhög zsidó vicceken?
De ez még akár el is menne, mert zsidóként is utálhatja a zsidókat de az hogy nemzeti radikális pártból odáig jutottak, hogy még csak megemlíteni se lehet nemzeti dolgokat a Jobbikban szerintem jól mutatja, hogy kb. bármire képes ha attól szavazatot remél.
Szavaztam rájuk de a mai Jobbik már nem az a Jobbik. Vona valamit jól csinált a marhaságok ellenére is, a kilépése óta talpnyalással egybekötött zuhanórepülés. Nem tudom kik vannak benne de nem is érdekel jelenleg.
A Mi Hazánk pedig valamiért viccnek tűnik, lehet az induló Jobbikra akarnak hajazni, lehet régi nevek vannak benne, de pl. a nálunk induló jelöltek plakátjai, fejei... Benny Hill.
Ha nem akad értelmesebb jelölt a következő választásokon lehet közülük szavazok valakire, de a -nincsjobb- szavazat nem egyenlő azzal, amit akkor kaptak, amikor Vona tényleg motivált mindenkit és tömegeket mozgattak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!