A 2022 es választásokon mekkora arányban fog nyerni a FIDESZ?
Kifejezetten tartok tőle, hogy Gyurcsány cselezget még a maga kispályás módján, és ezért előállhat egy70-80%-os többség.
Aztán magyarazhatjuk, hogy hova tűnt az MSZP, Jobbik, LMP, Momentum, Együtt...
Akkora arányban, és ugyanolyan módon mint Lukasenko.
Nem tudom hogy az ottani történéseknek mi lesz a vége, de itt is ugyanaz várható majd.
#12, #13-nak:
Nagyon jó emberismerő vagyok, ezért O1G-t illetően nincsenek illúzióim.
Nem veszíthet semmiképp sem, mert Kodruta széttépi őket ha elveszíti az irányítást!
#14 vagyok:
De ezt szerintem már egyébként rég megdumálták Dobrevvel.
A járványt kiválóan kezelte a kormány.
A baloldal a vírushelyzet során teljesen leszerepelt. Míg a kormány az emberek egészségéért dolgozott, a baloldal kamuvideókat gyártott.
Ezért tarol mindig a fidesz-kdnp.
#14, 16 és 17-nek:
Teljesen mindegy hogy O1G milyen trükkökkel próbálja majd megmagyarázni hogy miért nyert. Mindenki tudni fogja egy ellenzéki összefogás esetén, hogy HAZUDIK!
És a hülyének nézésnek is van egy határa. Lukasenko most érte el, O1G pedig 2022-ben fogja! És mivel nálunk az ellenzék túl sokszínű, ezért totális anarchia kitörése lesz várható.
Orbán semmiben sem különbözik Lukasenko-tól. Ugyanazt az utat próbálja járni.
Azért ismerkedjetek már a magyar választási rendszerrel.
Van 106 egyéni, területi képviselő, ebből 90 a fideszé.
Erre 12 éve az az ellenzék egyetlen reakciója, hogy a vidékiek sötét parasztok, aki nem tudnak tévét kapcsolni a netet még hírből sem ismerik.
Szóval ez a 90 hely megmarad a fidesznek.
Ennek ellenére lehetne kormányváltás, egy bő 80-90%-os listás győzelemmel.
Szerinted?
A kétharmadhoz még 43 fő kell a 106-ból, ami szűk 40%. De a stabil kormányzáshoz 51-52% is elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!