Ki mit gondol, milyen formában fognak nekifutni az ellenzéki pártok a következő országgyűlési választáson?
2018-ban nem ez volt? Ahol komoly esélyük volt ott visszaléptek egymás javára.
Szerintem kb. hasonló szintű koordinációra lehet majd 2022-ben is számítani, az hogy ezzel esetleg jobb eredményt fognak elérni inkább a Fidesz támogatottságának a visszaesése miatt lesz.
Engem inkább az érdekelne, hogy ha így megnyernék a választás mondjuk egy 60-40-re akkor lenne egy MSZP-DK-Momentum-LMP-Jobbik kormány? (okés LMP-t vagy Jobbik nélkül is meglehet majd az 50% de az MSZP-DK-Momentum+még egy kispárt minimum kelleni fog a többséghez)
Kizártnak tartom.
A jelenlegi összefogás sem a MiHazánk-ot, sem a Munkáspártot nem fogja felvállalni.
#5 vagyok:
Bocsi, folytatom:
Viszont a többiekkel az lesz a gond, hogy túl sok a beépített fideszes közöttük. Lásd:Karácsony.
Az egyedüli esély a fidesz leváltására a DK.
Az az egyetlen párt, amelynek a soraiba képtelenek beépülni. Ennek ideológiai okai vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!