Támogatnátok-e Mészáros Lőrinc Úr gazdasági miniszterré való kinevezését?
Figyelt kérdés
A rá következő ciklusban pedig, köztársasági elnökké választását?2020. júl. 26. 16:38
1/9 anonim válasza:
Én az univerzum királyává szeretném koronáztatni a befagyott Szaturnusz gyűrűjén állva.
Szavazzatok erre, már félretettem már havi rezsimet, hogy fel meginduljunk.
2/9 A kérdező kommentje:
Ha gazdasági miniszter lehetne, akkor nem csak magából tudna multimilliárdost csinálni, hanem a többi, tíz millió magyarból is.
Nekünk is beköszöntene a Kánaán!
2020. júl. 26. 16:49
3/9 anonim válasza:
Nagyon remélem, ez troll-kérdés, és nem a fidesz teszteli a népet egy fizetett bértollnokkal...
4/9 A kérdező kommentje:
3as!
Sem libernyák, sem narancsos "pénznyelő-automata" nem vagyok.
Csak eszembe jutott a kérdés.
2020. júl. 26. 17:02
5/9 anonim válasza:
Persze, lenne ne mulass Kínának és az USA-nak, Unio meg is szűnne, csak a csattlósaink lennének, úgy szárnyalna a gazdaság.
6/9 A kérdező kommentje:
5-ös!
Te kétségbe vonod Mészáros Lőrinc Úr rátermettségét?
Na azért!
2020. júl. 26. 19:19
7/9 anonim válasza:
Neeeem. Én Rád gondolok kedves kérdező...vállald el!!
8/9 A kérdező kommentje:
7-es!
Én Lölő bácsihoz képest, egy amatőr "muzsikus" vagyok.
2020. júl. 27. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!