LMP-ről vélemények?
Szerintem túl liberális társadalmilag, gazdaságpolitikában túlságosan baloldaliak és túlságosan sötétzöldek. Irreális, utópisztikus elképzeléseik vannak a társadalomról, gazdaságról, energetikáról.
Emberileg sem szimpatikusak, Schiffer volt az egyetlen normális arc.
Az LMP számomra addig volt értékelhető párt, amíg Schiffer ott volt, a szerencsétlen nem véletlenül menekült el... azóta Szél Bernadett-Hadházy korszak megmutatta hogy milyenek
lettek valójában, sőt még azóta is!!!
Úgy az elejátől a végéig vagy csak jelenleg?
Schiffer már többször bebizonyította, hogy a fidesz házi ellenzéke szerepét akarta betölteni pénzért, vagyis az akármennyire értékelhető volt ideológiailag a párt, a vezetésével voltak gondok.
Széllel és Hafházy-val tényleg ellenzéki párt lett, és elég jól képviselték a zöld politikát, sőt a korrupció ellen is sokat tettek.
Szerintem a zöld elképzeléseik Mo. fejlettségét figyelembe véve még túl modernek, így nem lehetne olyan gyorsan bevezetni, mint ahogy úk akarták volna.
Amióta meg elmentek nem igazán tudom, hogy mit csinál a párt. Gondolom a fidesz célja ez is volt, mivel látták, hogy jó vezetése volt, ezért szét kellett azt verni.
SZDSZ II. lebutított kiadásban.
Az egész baloldal az SZDSZ-ből és az MSZP-ből áll.
Apró-Gyurcsány-Bauer most az egészet vissza akarja tuszkolnia DK-ba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!