Fidesz közösségi oldalakon rengeteg ember írja le háláját a fidesznek. Én többször megkérdeztem, hogy miért hálásak, de rendszerint törölték a kommentem, mára már ki is tiltottak több ilyen fórumról. Itt remélem kaphatok erre választ.
Engem tényleg érdekel, hogy egy átlagember miért hálás a fidesznek, mit tett érte stb.
Trollok legyenek szívesek kíméljék meg a kérdést, köszönöm!
Látom, nem te vagy a szövegértők királya, ezért felhívnám a figyelmed arra, hogy az első mondatom arról szól.
A többiért is lehetünk hálásak, ha eléggé agymosottak vagyunk.
2020. júl. 11. 14:25
12/17 anonim válasza:
#10 leírta hogy miért hálás nekik a krumpliért, ami számít!
Aztán leírta, hogy mi nem számít, az igaz nemzethyeknek!
2020. júl. 11. 14:27
13/17 anonim válasza:
A volt győri polgármester videójáèrt, példamutató nemzethy fideszes keresztény emberke volt.
Lebutitott oktatási rendszerèrr, magas áfáért, csiki sör, kisvasút megépítése, egészségügy elhanyagolásáèrt, környezetszennyezésèrt, valamint a lengyel-magyar barátság mèrgezéséért.
2020. júl. 12. 15:43
14/17 anonim válasza:
Hát nem kellett a nyelvvizsgával foglalkoznom tavasszal, hogy diplomámat megkapjam. Persze pótolni kell ezt ettől függetlenül, de számomra tök jófejség tőlük. Hiszen több időt tudtam a szakdolgozat-készítésbe fektetni. :)
2020. júl. 12. 22:39
15/17 hahoj válasza:
Semmit nem tett értem, vagy értünk! Nem is vagyok hálás érte!
2020. júl. 13. 16:53
16/17 anonim válasza:
Rendkívül " hálás" vagyok érte, hogy az anyukámnak 42 év bejelentett munkaviszony után van 100.000Ft nyugdíja és kénytelen tovább dolgozni. Az orvosláshoz nem értő orvosok ért és a " nagyszerű egészségügyi ellátásért" is nagyon hálás vagyok. A normálisakat már sikerült elkergetni. + A két diplomával is kilátástalan jövőért is hálás köszönet nekik, lényeg, hogy az ő zsebük telelegyen, ott lopnak ahol csak tudnak. Azt a norvég tömeggyilkos pasast kellene ezekkel pár órára összezárni és persze adni neki egy géppuskát meg jó sok töltényt. Jövőre végzek az egyetemen, remélem itt tudom hagyni örökre ezt az országot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!