Ha informálódni akarok a politikáról akkor hol kéne belekezdenem?
Figyelt kérdés
2020. júl. 9. 00:24
1/12 anonim válasza:
Aktuális vagy csak úgy nagy vonalakban politikáról?
4/12 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Konkrétan eddig nem követtem és nem is foglalkoztam vele de most szeretnék belecsöppenni. Tehát tulajdonképp semmit nem tudok róla.
2020. júl. 9. 00:35
5/12 anonim válasza:
Ez a 2 videó egy jó kezdet az alapok megértéséhez:
https://www.youtube.com/watch?v=rStL7niR7gs (van hozzá magyar felirat)
6/12 anonim válasza:
Magyar híroldalt ha lehet ne olvass, szinte mind részrehajló, ki erre ki arra.
7/12 anonim válasza:
Én az ideológiák tárházát nem ajánlom. Van egy pár elfogadható videójuk, de van pár kifejezetten félrevezető, nem igaz videójuk. Ha nem értesz hozzá, akkor nem fogod tudni megkülönböztetni őket.
Az aktuál politika követéséhez érdemes jobb méduiumokat követni. Jelenleg ezek még megfelelően tájékoztatnak: hvg, index, 444, 24, magyar hang, mérce, átlátszó.
Érdemes többet nézni ezek közül, hogy egyes híreket adott esetben több szemszögből is láss.
9/12 anonim válasza:
Ott, hogy veszel egy poligráfos hazugságvizsgálót!
10/12 anonim válasza:
Az "Obama átverés" elég jó alap. Egyszerű zseniális, hogy amikor már itt a vég s az emberek teljesen kiábrándultak a politikusokból és akkor a média bedobja nekik Obamát, aki persze semmit sem tartott be igérrteiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!