Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Csak szerintem a Momentum a...

Csak szerintem a Momentum a legrosszabb párt?

Figyelt kérdés

Amióta a Momentum megalakult folyamatosan csak kárt okoz Magyarországnak.

Amikor a budapesti olimpiát megfúrták,csak francia érdekeknek tettek eleget (hogy Párizs rendezhesse meg a 2024-es olimpiát). [link]

Aztán bekerültek az EP-be és folyamatosan azon dolgoznak,hogy minél jobban megbüntessék Magyarországot.

A hab a tortán pedig az,hogy míg Donáth Anna Szlovákiában,addig Cseh Katalin és Fekete-Győr András Romániában kampányolt a magyar jelölt ellen.

Tehát a Momentum mindig is a magyar érdekek,a magyarok ellen dolgozik.

2020. jún. 18. 18:20
A kérdező szavazást indított:
Egyetértek veled! A Momentum az (egyik) legrosszabb párt.
NEM értek veled egyet! Szerintem a Momentum a legjobb párt.
Nincs bajom velük/lesz.rom őket
50 szavazat
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
92%

A DKs Niedermüller Petya és Molnár Csabi is

[link]

2020. jún. 18. 18:29
 2/35 A kérdező kommentje:
#1 Ez is igaz...
2020. jún. 18. 18:30
 3/35 anonim ***** válasza:
61%
A Momentum egy Budai gazdag fiatalokból áll, és nem akarják beismerni, hogy a DK mellett max egy új SZDSZ lehet.
2020. jún. 18. 18:31
 4/35 mindentudó99 ***** válasza:
81%
Az egyetlen értelmes lèpésük az olimpia megfúrása volt. Semmi szükség rà. Előbb utóbb megérjük hogy nem lesz rá jelentkező se annyira költséges és sose hozza be az árát. A többi tevékenységükkel én se értek egyet.
2020. jún. 18. 18:45
 5/35 anonim ***** válasza:
89%

3

Ne felejtsük el a Daniel Berget se, akit egyelőre rejtegetnek.

2020. jún. 18. 18:48
 6/35 A kérdező kommentje:

Mondjuk az olimpiát és se tamogattam,de ők csak azért fúrták meg,hogy a francia érdekeket kiszolgálhassák.

2020. jún. 18. 18:50
 7/35 anonim ***** válasza:
36%
Miért ilyen korlátoltak az emberek? Csak 3 lehetőség van? Vagy a LEGROSSZABB, vagy a LEGJOBB, vagy leszarom. Nincs köztes állapot, csak végletek... Édes fax.
2020. jún. 18. 18:58
 8/35 anonim ***** válasza:
76%
Igen, csak szerinted... Van annál rosszabb is...
2020. jún. 18. 18:59
 9/35 anonim ***** válasza:
98%

8

És mi van akkor a 3-on kívül, kedves korlátolatlan válaszoló. Melyik a "köztes" mostanság?

2020. jún. 18. 19:01
 10/35 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező!

Sajnos több dologban tévedsz.

Nem a Momentum fúrta meg az olimpiát, hanem télen egy hónap alatt a bp-i választópolgárok 20%-a aláírta azt a kezdeményezést, hogy legyen az olimpiáról bp-i népszavazás. (Azért bp-i, mert az OVB országosat nem engedett, egyébként az olimpiákat városok szervezik és nem országok.)

Erre a kormány és Tarlós nem felvilágosító kampányba kezdett, hogy megkedveltesse az emberekkel az olimpia szervezését és egy sikeres népszavazás után szeptemberben Limában felmutathassa a lakossági támogatást, hanem mint egy duzzogó óvodás visszavonta a pályázatot.

2020. jún. 18. 19:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!