Melyik pártra szoktatok szavazni, és miért? Miért nem a fideszre?
Én sem mondom meg kire szavazok, fogok szavazni, de soha nem szavaztam és soha nem is fogok a fideszre szavazni, mert:
-a politikai világképüket gyakrabban cserélik, mint a szomszéd a zokniját... Egy mérsékelt liberális pártból, meg "ruszkik haza" mondatból eljutottunk egy álkeresztény jobboldali lopásig és I LOVE PUTYINig...
-mert másodrendű állampolgár vagyok a saját hazámban, a határon túliakat meg ajnározzuk... Ne essünk át a ló túlsó oldalára, nekem semmi bajom a határon túli magyarsággal, de azért ők mégsem ide adóznak, és idehaza is lenne helye a pénznek. És nem Lölő zsebében...
-Mert lopnak, de olyan mértékben, hogy az már minden józanul gondolkodó embernél leveri a féltengelyt...
-Aztán itt felénk a kedves Fideszes képviselőjelölttől már ne várjunk el egy többszörösen összetett mondatot, az már leküzdhetetlen akadály lenne neki...
-Mert ez a propaganda meg egy az egyben a Göbbels-i propaganda, csak az legalább sikeres volt...
szóval úgy annyi...
Akit nem érdekel Magyarország sorsa, az a fideszre szavaz!
Akit nem érdekel a gyermekei jövője, az a fideszre szavaz!
Akit sikerült porig butítani, az a fideszre szavaz!
Akinek vastag bőr van a képén, az a fideszre szavaz!
Aki nem ért azzal egyet, amit itt leírtam, az fidesz-szavazó.
Mint a szovjet viccbeli dolgozat.
1.Kérdés: Ki a példaléped?
2. Kérdés: Miért épp Lenin?
a "ruszik haza" idejében semmiféle fidesz nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!