Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra szoktatok...

Melyik pártra szoktatok szavazni, és miért? Miért nem a fideszre?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Először is, a kérdésben szereplő “miért nem a fideszre” részt nem úgy értem, hogy miért nem arra, mikor arra kéne, hanem hogy milyen okok vannak, amik ennyire eltántorítottak titeket a fideszre szavázástól. Illetve, melyik pártra szavaztok, és ezt tudnátok picit részletesebben indokolni? Válaszokat köszönöm.

2020. jún. 9. 14:44
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
48%
Fideszre
2020. jún. 9. 16:44
 12/25 anonim ***** válasza:
16%
Kire szavazok? SKH
2020. jún. 9. 19:25
 13/25 A kérdező kommentje:
12-es, köszönjük fáradalmad e komment megírásához.
2020. jún. 9. 20:09
 14/25 BlackSword ***** válasza:
42%

Én sem mondom meg kire szavazok, fogok szavazni, de soha nem szavaztam és soha nem is fogok a fideszre szavazni, mert:

-a politikai világképüket gyakrabban cserélik, mint a szomszéd a zokniját... Egy mérsékelt liberális pártból, meg "ruszkik haza" mondatból eljutottunk egy álkeresztény jobboldali lopásig és I LOVE PUTYINig...

-mert másodrendű állampolgár vagyok a saját hazámban, a határon túliakat meg ajnározzuk... Ne essünk át a ló túlsó oldalára, nekem semmi bajom a határon túli magyarsággal, de azért ők mégsem ide adóznak, és idehaza is lenne helye a pénznek. És nem Lölő zsebében...

-Mert lopnak, de olyan mértékben, hogy az már minden józanul gondolkodó embernél leveri a féltengelyt...

-Aztán itt felénk a kedves Fideszes képviselőjelölttől már ne várjunk el egy többszörösen összetett mondatot, az már leküzdhetetlen akadály lenne neki...

-Mert ez a propaganda meg egy az egyben a Göbbels-i propaganda, csak az legalább sikeres volt...

szóval úgy annyi...

2020. jún. 9. 20:09
 15/25 anonim ***** válasza:
40%

Akit nem érdekel Magyarország sorsa, az a fideszre szavaz!

Akit nem érdekel a gyermekei jövője, az a fideszre szavaz!

Akit sikerült porig butítani, az a fideszre szavaz!

Akinek vastag bőr van a képén, az a fideszre szavaz!

Aki nem ért azzal egyet, amit itt leírtam, az fidesz-szavazó.

2020. jún. 12. 16:06
 16/25 anonim ***** válasza:
36%
Jobbikra. Mert a fidesz szar.
2020. jún. 12. 20:03
 17/25 anonim ***** válasza:
50%
Előbb az MDF-re, aztán Fideszre, aztán Jobbikra, aztán Fideszre, legközelebb -lehet- a Mi Hazánkra.
2020. jún. 13. 01:57
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Mint a szovjet viccbeli dolgozat.

1.Kérdés: Ki a példaléped?

2. Kérdés: Miért épp Lenin?

a "ruszik haza" idejében semmiféle fidesz nem volt.

2020. jún. 20. 02:58
 19/25 anonim ***** válasza:

Tipikus double bind!

[link]

2020. jún. 20. 10:58
 20/25 A kérdező kommentje:
18-as, még közvetlen a kérdés alatt el lett magyaráza, hogy nem úgy kell értelmezni a kérdést. Többi, normális válaszolónak köszönöm szépen.
2020. jún. 20. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!