Érthető és szerintetek is jó döntés, hogy a krónikus betegségem miatt 2022-ben inkább a Fideszre fogok szavazni?
"Ja csakhogy nem olyan jó a nyelvtudásom (angol B1 szint, németet nem is tanultam), hogy elmondjam a betegpanaszokat és tudjon diagnosztizálni a külföldi orvos"
Nem kell hozzá. Viszed a papírt. Minden országban egységes az orvosi nyelv. Tudni fogják. De, ha nem jó a nyelvtudásod akkor egyáltalán, hogy merült fel, hogy kint dolgozz ember?
#12: "De, ha nem jó a nyelvtudásod akkor egyáltalán, hogy merült fel, hogy kint dolgozz ember?"
Mezőgazdasági idénymunkára a németek tárt karokkal várnak mindenkit aki hajlandó dolgozni. De takarítani/sofőrködni is elég lenne egy konyhanyelv német ami 2-3 hónap alatt meglenne (angollal szintén lehet boldogulnék).
A kérdés szerintem sem valós, de azért ha mégis, válaszolok.
Szerintem dönts úgy, hogy te szeretnéd. Én utálom a fideszt.Pont fordítva voltam, mint te. Először szimpi volt, aztán egyre rosszabb és rosszab és most már ott tartok, hogy nem érdekel ki lesz a következő csak ők ne. Nekünk rengeteg baj volt a korlátozásokból, sok baj származott belőle. Sajnos nincs kizárva, hogy halál is származott belőle. Ezt nem állítom, mert nem tudom biztosa, de nem is fogom megtudni mert tilos "utánajárni" a halál okának. Ez nem vádaskodás, azért írtam le, mert bár nem merném biztosra állítani, az én fejemben ott van ez és ott is marad. Az orvos mindenre azt mondta, hogy "ez a kormányrendelet". Fura.
Ezzel szemben vannak fideszes barátaim, akik nagyon nagyra tartják az intézkedéseket, mindent. Én pedig ezt elfogadom, nem zavar egyáltalán, nem nézek rájuk máshogy és nem is próbálom meggyőzni őket. Természetesen ismerjük egymás álláspontját, hát nem erről beszélgetünk de mást nem befolyásol. Szóval szavazz arra, akire akarsz, senkinek nincs joga számon kérni.
Jó, tegyük fel, hogy nem vagy troll.
"külföldi munkavégzés egyértelműen kilőve"
Ez nem érv, mivel külföldön ugyanúgy megkapnád.
"Momentum rendszeresen a nyugdíjas/beteg társadalom ellen szólal fel"
Ez simán hazugság. Vagyis ha nem troll, akkor csak hazug féreg vagy.
"biológiai terápia is azóta érhető el hazánkban mióta a Fidesz van kormányon"
Ez szintén nem igaz. Ilyen betegséget kezelő intézek már a fidesz előtt is meghaladta a 20 darabot.
Max, amit észre lehetett venni, hogy 2005-2010 körül terjedtek el jobban ezek a terápiás módszerek, amikről beszélsz, mivel akkora tartott ott a tudomány, de ez megint nem fideszhez kötődik.
"Ja csakhogy nem olyan jó a nyelvtudásom (angol B1 szint, németet nem is tanultam), hogy elmondjam a betegpanaszokat és tudjon diagnosztizálni a külföldi orvos."
Az orvos tudomány latin. A betegség minden európai országban ugyanaz.
És így utólag, azért ezt is leírom.
"nyugdíjasellenes lázadó liberális fiatal"
Egyik párt sem képviseli ezt az álláspontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!