Az autoimmun betegséget miért nem lehet visszafordítani?
#1: Bocsi, lehet másképp kellett volna feltenni a kérdést:
Ha tényleg vissza lehet fordítani, hogy van ennyi kezelt autoimmun beteg? Az államnak mi érdeke drága gyógyszereket rájuk költeni, ha van hatékony terápia visszafordítani a betegséget.
Nem az államnak érdeke. Az állam mi vagyunk - a polgárok
A gyógyszergyáraknak érdeke, meg a döntéshozóknak, kiket a gyógyszergyárak "meggyőznek"
Huhh, nemrég olvastam a kérdéseidet. Őszintén, én ezért nagyon sajnálom azokat, akik felnőttkorukban lesznek autoimmun betegséggel diagnosztizálva, mert egyszerűen képtelenek ezt feldolgozni.
1. Ajánlom ezt olvasásra: [link]
2. Nem, nem feltétlenül fogsz kifeküdni 2-4 hétig egy nátha miatt. Tartsd be az óvintézkedéseket, de ne sajnáltasd már magad ezen felül könyörgöm, simán együtt lehet élni ezekkel a dolgokkal.
3. Én autoimmun betegséggel együtt nőttem fel, igen, sokszor valóban szívás, de adj hálát annak, hogy ma már elérhetőek a kezelések. Szintén immunszupresszív gyógyszert szedek, vannak tüneteim is, de szerencsére használ a kezelés, csak türelem kell, nem történik egyből csoda. Amúgy meg az élet nem áll meg, ugyanúgy kell teljesíteni. Őszintén szólva én ezt nem is bánom, mert nem különböztetem meg magam másoktól. Legyenek céljaid, és légy hálás azért, mert nem romlik az állapotod. A betegségtől sem különlegesebb, sem szerencsétlen nem leszel önmagában, viszont a hozzáállásoddal simán eléred azt, hogy szánalmasnak tartsanak téged.
21L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!