Miért idiótáznak le az emberek amiért tele van trágár, Fidesz KDNP-t és vezetőit szidó zenékkel a telefonom és miért fáj másoknak ha ezt szeretem hallgatni?
"2. A trágárság nem pálya. Akik nem képesek kulturáltan kifejezni magukat, azok saját magukat minősítik"
Az intelligenciának nincs köze a trágársághoz, aki ez alapján ítél meg valakit, ez nem százas, és akkor szép szóval fogalmaztam.
A trágár szavak - minőségi művekben - okkal vannak. Szerepük van bizonyos dolgok kihangsúlyozásában.
Mellesleg azért idiótáznak le, mert erre nevelte őket a fidesz. A fidesz arra ment rá, hogy mindenki, aki nincs velük, az ellenük van. És nem is ellenzéknek kezeli őket, hanem ellenségnek. A fidesznek célja volt, hogy a szavazóik meg se hallgassák az ellenzéki hangokat, mert akkor elbizonytalanodhatnak, ezért az lett a cél, hogy ne álljanak szóba egymással és ellehetetlenítsék a párbeszédet. Vagyis személyeskedni kell ezerrel.
Ez a fidesz politikája.
#13, engem a szüleim neveltek, a gyerekeimet még én.
Tinikorukban mind a négggyel nehéz volt megértetni, hogy a trágárság az égő dolog.
Ismerjük, csak nem használjuk
Szerintem is ott a hiba, hogy tőled egy méterről sem lehet hallgatni a zenét, hacsak nem hangosítod ki direkt.
Az még egy agresszív, nyomulás, nyomi dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!