Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért idiótáznak le az emberek...

Miért idiótáznak le az emberek amiért tele van trágár, Fidesz KDNP-t és vezetőit szidó zenékkel a telefonom és miért fáj másoknak ha ezt szeretem hallgatni?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Mikor meg tudják az emberek, hogy miket hallgatok szó szerint lehülyéznek. A korosztályom az csak röhög rajta és gratulál amiért ilyen szinten ragadtam le. Az idősebbek pedig szó szerint megvetnek miatta. Ennek mi az oka? Miért baj az ha nekem ilyen az ízlésvilágom? Imádom a politikát, tisztában vagyok vele, hogy melyik pártot támogatom és miért. Nagyjából képben is vagyok, hogy miről énekelnek ezekben a dalokban (mindjárt linkelek néhányat). Tehát nem csak azért hallgatom ezeket mert tetszik a dallama, hanem tiszta szívemből szólnak néha a verssorok. Miért baj ez egyes embereknek?

2020. máj. 4. 17:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10%
Miért? Miért? Mert rossz, züllött körökben mozogsz.
2020. máj. 4. 20:57
 12/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem baj. Majd kinövöd :)
2020. máj. 5. 15:12
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

"2. A trágárság nem pálya. Akik nem képesek kulturáltan kifejezni magukat, azok saját magukat minősítik"

Az intelligenciának nincs köze a trágársághoz, aki ez alapján ítél meg valakit, ez nem százas, és akkor szép szóval fogalmaztam.

A trágár szavak - minőségi művekben - okkal vannak. Szerepük van bizonyos dolgok kihangsúlyozásában.

Mellesleg azért idiótáznak le, mert erre nevelte őket a fidesz. A fidesz arra ment rá, hogy mindenki, aki nincs velük, az ellenük van. És nem is ellenzéknek kezeli őket, hanem ellenségnek. A fidesznek célja volt, hogy a szavazóik meg se hallgassák az ellenzéki hangokat, mert akkor elbizonytalanodhatnak, ezért az lett a cél, hogy ne álljanak szóba egymással és ellehetetlenítsék a párbeszédet. Vagyis személyeskedni kell ezerrel.

Ez a fidesz politikája.

2020. máj. 5. 16:57
 14/15 anonim ***** válasza:
73%

#13, engem a szüleim neveltek, a gyerekeimet még én.

Tinikorukban mind a négggyel nehéz volt megértetni, hogy a trágárság az égő dolog.

Ismerjük, csak nem használjuk

Szerintem is ott a hiba, hogy tőled egy méterről sem lehet hallgatni a zenét, hacsak nem hangosítod ki direkt.

Az még egy agresszív, nyomulás, nyomi dolog.

2020. máj. 9. 21:34
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
mert bunkóság
2020. máj. 16. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!