Miért idiótáznak le az emberek amiért tele van trágár,
Fidesz KDNP-t és vezetőit szidó zenékkel a telefonom és
miért fáj másoknak ha ezt szeretem hallgatni?
1/15 A kérdező kommentje:
2/15 A kérdező kommentje:
Többet is hallgatok, ezek csak példák
3/15 A kérdező kommentje:
[link]
Bocs, ezt akartam utolsónak küldeni. Véletlenül 2x küldtem ugyanazt
Ha 19 évesen olyan elvakult politikamániás vagy, hogy a zenehallgatási szokásaidat a politika határozza meg, akkor miért csodálkozol, hogy ilyet mondanak? Ez olyan, mint amikor a 90 éves nénik összeverekednek azon, hogy ki érintse meg a kedves politikusukat egy gyűlésen vagy ilyesmin.
2020. máj. 4. 17:41
Egyetértek az előttem "szólóval". Nem normális, hogy 19 évesen ennyire a politika körül forogjon az érdeklődési köröd. Sejtem, hogy más is érdekel, de 19 évesen vannak fontosabb, érdekesebb dolgok is az éltben. A politika nem egymás gyűlöléséből kellene, hogy álljon. Ha ennyire érdekel a politika és imádod, el tudnád mondani a XX.sz-i magyar történelmet, a politikai pártokat, miniszterelnököket, ki mit képviselt? Vagy csak a mai "politika" (azaz a gyűlölködés, egymás ellen uszítás, kiabálás, propaganda) érdekel? Akkor téged nem a politika érdekel, el vagy tévedve.
2020. máj. 4. 17:48
Szerintem nem tartalom miatt hanem inkább az miatt hogy hangosan halgatod az utcán? Máskülömben honnan tudnák mások hogy mit hallgatsz. Én pofán is bsználak a telefonoddal ha mellettem üvöltene. Vegyél fülhalgatót nem drága
2020. máj. 4. 17:48
Hát ha ez az egyetlen örömöd az életben.
2020. máj. 4. 17:58
1. Én akkor is leidiótázlak, ha valami minőségi zenét hallgatsz, de túl hangosan teszed. A fülhallgató azért van, hogy csak te halld, mást ne zavarj vele.
2. A trágárság nem pálya. Akik nem képesek kulturáltan kifejezni magukat, azok saját magukat minősítik.
3. Az oké, hogy utálod a Fideszt (nélküled is röhögve nyerik a választásokat), de melyik pártot támogatod?
2020. máj. 4. 18:33
"de melyik pártot támogatod?"
A balliberált szektához tartozik és a gyűlölet már kórosan átmosta a fejét. Ilyen az árokásás, a fidesz jobbágy szekta és a ballib mártir szekta elemi erővel gyűlölik egymást és a propaganda meg uszítás a buta emberekre nagyon hatásos.
2020. máj. 4. 18:38
A kis rebel...nem baj,majd elmúlik 😁
2020. máj. 4. 19:01
Kapcsolódó kérdések: