Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Nem üt vissza Karácsonyra,...

Nem üt vissza Karácsonyra, olyan piti hazugságok, mint ; orvosnak adja ki a mentőáplót?

Figyelt kérdés

Szerintem ez már a legalja, amikor " Dr. Havasi Gábornak "nevezi Karácsony Gergely a momentumos egészségügyi főtanácsnokát a hivatalos levelezésben.

Van ennél lejjebb?

2020. ápr. 27. 18:22
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
A diplomamunkákat az 1980-as években a titkárnők írták,odaadtak neki egy tucat könyvet és más diplomadolgozatokat, aztán ebből megírta. Ugyanis nagyon fontos ember nem ért rá! Éppen a besugói jelentését írta. Másik egyetemen dolgozott anyám, ő is kénytelen volt ilyeneket írni...
2020. jún. 15. 23:34
 32/34 anonim ***** válasza:
84%

Azért van különbség, hogy véletlenül egyszer dr.-t ír ő, ha ő írta a levelet, és nem valami titkár, amit ő csak aláírt (nem tudom), vagy csalással doktori címet szerez valaki.

Kérdező, azt mondod, hogy "dr." Snitt Pál a mindannyiunk érdekében használta fel a csalással megszerzett doktori címét.

1. Ha én kirablok egy bankot, és a pénzt szétosztom a szegényeknek, akkor törvényesen járok el? Még kitüntetést is kapok?

2. Neked, vagy bárki másnak milyen konkrét haszna származott abból, hogy Snitt Pálnak doktori címe lett? Csak mert én nem érzékeltem semmilyen hasznát.

2020. jún. 25. 20:10
 33/34 anonim ***** válasza:
32%
Fleto dr-éből érzékeltél valami hasznot,mert vagyunk egy pár millióan akik akik csak a kárát hátrányát érezték.
2020. jún. 25. 23:23
 34/34 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy Fleto dr.-e vagy sem, baromira nem érdekel. Ha törvényesen, becsületesen megszerezte, akkor használhatja a címet, de még nem láttam. Onnantól kezdve leszarom, hogy dr-e, vagy sem... Más kérdés, hogy mit tett le az asztalra, és ez jó-e az embereknek, vagy sem. Szóval itt érvelést tekintve félrevittél valamit nagyon... Persze megértem, mert kínos.

"dr" Snitt Pál csak a nevét bírta helyesen leírni, azzal is kárt okozott, de a státuszának leírásában nyelvtanból már megbukott. A nagy magyar barátunk nem bírja helyesen leírni azt, hogy állam.

2020. jún. 26. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!