Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Milyen gondolatokat fűztök a...

Milyen gondolatokat fűztök a mai magyar pátokhoz, kormányhoz?

Figyelt kérdés

Nem vitát szeretnék indítani, csupán kíváncsi volnék, hogy miért szimpatizáltok az adott párttal. Kérlek, tartsátok tiszteletben egymás döndtéseit és ne használjatok egymást vagy pártot sértő megjegyzéseket. A kérdéseket E/2 személyben fogalmazom meg az egyszerűség kedvéért. Ha van helyesírási hibám, akkor előre elnézést kérek, hagyjátok figyelmen kívül. Köszönöm!

1. Melyik pártra szavaztál?

2. Érvelj döntésed mellett.

3. Ha vannak, akkor milyen negatívumokat tapasztaltál eddig?

3. Ha nem kormánypárti vagy, akkor mi ösztönöz az ellenzésére?

4. Ha kormánypárti vagy, mit gondolsz az ellenzéki szavazótáborról?

5. Van bármilyen alternatívád az ország vezetésére? Milyen tényezőre fektetnél hangsúlyt, ha te lennél a miniszterelnök? (Mi szerepelne a programodban?)

6. Szerinted az ország helyzete javul vagy romlik a jelenlegi kormány vezetésével? Miért?

7. Mi a véleményed a választási rendszerről és választójogról? Ha szándékodban állna, min változtatnál rajta?

2020. ápr. 27. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
28%

1.fidesz

2.mert bebizonyította ismét,hogy tud kezelni válsághekyzetet,munka alapú társadalom

3.a.) negatívumok: számomra a vállalj sok gyereket,vegyél fel csok - ot

3.b.)-

4.hogy kevesen vannak

5.Nagyobb hangsúlyt fektetnék az egészségügyre

6.javul

7.semmit

2020. ápr. 27. 14:44
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Várom a további válaszokat.
2020. ápr. 27. 14:47
 3/5 anonim ***** válasza:
75%

mkkp

Az egyetlen párt, amelyik valóban tesz is valamit, amelyiknél nem merült fel még korrupciónak a gyanúja sem, pedig milliókat kaptak az államtól és értelmesen költötték el a pénzt.

Nincs annyi időm, hogy leírjak mindent, mindenki tudja, még a fideszesek is, hogy aki fidesz-ellenes, az miért.

Nincs alternatíva. Amíg nem képes az ellenzék összefogni mert szinte az összes ugyanolyan korrupt mint a fidesz, addig nem fog változni semmi

Javul, fura is lenne, ha az idő előrehaladtával romlana az ország helyzete. Ilyenre nem nagyon volt még példa a világ történelemben (volt, de kevés)

Visszaállítanám a fideszes machinálás előttire

2020. ápr. 27. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

1. Fidesz

2. Folyamatosan jól kezelték az ország a gazdasági helyzetét, amit a számok is alátámasztanak, lásd a emelkedő jövedelmek, munkanélküliség csökkenése, infláció, alapkamat alacsony, ráadásul

kihúztak a devizacsapdából is, családtámogatások, munkahely teremtés...

3. Hétvégi boltbezárás, de ezt belátták, hogy hülyeség, 2010 után nem volt elszámoltatás ( korábbi MSZP SZDSZ kormány prominensei),és a magánnyugdíjpénztári pénzek után mégsem lett egyéni számla

3.--

4. Semmi extra, de sok közöttük a tipikus proli....de amúgy semlegesek számomra.

5. nincs más alternatívám, a jelenlegi miniszterelnök reálisan és jó irányba vezeti szerintem az országot.

6.Javul, és ki fog jönni az ország a mostani gazdasági válságból is gyorsan.

7. Semmit sem változtatnék, a győztesnek kedvez egyértelműen, de az a győztes lehet nemcsak a Fidesz is🤔

2020. ápr. 27. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
60%
Nem fogom leirni ki vagy mi vagyok mert érzelmi elnyomàsban èlünk. Àltalàban sokmindenkinek jelenleg szent a magyar kormàny ès miniszterelnöksèg. Apàm most cseszett le mert fiatal 21 éves vagyok hogy fogjam be a lepènylesőmet mert egyszerű gyerek vagyok nem te vagy az ország ura. Szerinte csak a koronavirus a hibàs ès nem azok akik nap mint nap hazudnak a tèvèben. Pedig pont a pàrt emberek hazudnak. Mit gondolsz? Az operativ törzs milyen emberekből àll? Mekkora a vagyonuk független tud e magyarul vagy se , a rendőrtisztet kit èrdekli.aki folyton beszèl ott? Hàt egy pàrt ès annak emberei a többi pàrt màr csendben van megsem szólalnak max jobbik vagy dk ezeket làtni. Mondjuk sosem fogjàk sem ma sem most az emberi èleteket kèpviselni ezek èn 10 ève tudtam ezeket meg amikor 2018_ ban szavaztam. Nem tudtam hogy ekkora hatalmat szavaztam Orbànra ès burzsoázia rendszernek , gazdag Kòser Lajos ès pènztàros Lőrinznek. Egyàltalàn kinek èrdeke egy több milliàrdos szàlloda holott vàlsàg van? Kórhàz kellene mindenki szàmàra ès nem megtörni a szolgàltatàsokat , az embernek minden kell hogy jàrjon akkor kèrdem èn tisztelettel. Mi a fene folyik a parlamentben? Talán csak ülnek a papir felett egymàst hisztivel kergetik el majd egy szelfi ott dolgoznak ès kèsz? Mert ha ez van akkor az a pàr 100 ember nem èppen ember. Hol a sok pènz? A zsebükbe , szàmlàikon , birtokukon, amerikàban akàrhol csak nem ott ahol az egyszerű emberek meg ne találjàk. Elvileg egy àtlagos apuka elvan a sörrel ès ennyi. Az emberek felszìnesek ha vàlsàg kell ès hiszti akkor tessèk itt a hidegzuhany az embereknek!!! Ennyi kb. Èn eltörölnèm ezt a rendszert ès újvilàgot alapitanèk. Annyit elmondhatok hogy egy jelenleg sZellemi öreg règi kort kèpviselek ès amiben őseink energia ès termèszet szerinti èletben èlt dolgokat csinálják. Nincsenek gèpek, sem autók. Sem fegyverek vagyis csak kardok ès igazsàg ,Attila orszàgában . Üdv Szkìtia ès Eurázsia vilàgàban règi Mag magyar Nemzete. Ahol mienk volt majdnem minden , stb. Ès nem kèszpènz hanem prèmbunda vagy a fàd volt az adód vagy tartozàsod. Igazi muszklis fèrfiak, harcolò kemèny emberek voltak a règi őseink ès nem kellett tv sem telefon sem bank merthogy az akkori gazdag magyar a vadàszat erejèvel èlt stb. Ennyit erről, hosszú lett ez de lehet kört kell forognod stb ès a kiràlyok koràba tekintened na de Attila igazi erős kiràly volt ès holmi Europai vagy holmi római nem dirigàlt ahogy itt nekünk az Unio ès tàrsai nagymedve putyin blabla. Ennyi. Ezeket nem èn talàltam ki ne néz meg csak fogadd el amit leirtam mi az Isteni nèpünk birodalma volt de most Turàni àtokban vagyunk Vaskorban mely a gèpek , hazug kapzsi pènzes kanàszok ès harácsoló nemzetek az urak ès pènz meg olaj. Ès a mestersèges intelligencia ami hogy mondjam nem termèszetes , nem emberi ès ki akar robotokat vagy gèpeket mert emberek vagyunk akkor most kèrünk egy fiktiv kèpet a jövőre ? Nem ès nem. !!! Köszönöm
2020. ápr. 27. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!