Milyen ötlet lenne fizetni a háziállatok után is TB-t?
Figyelt kérdés
Akkor az állatorvosnál nem kellene fizetni a támogatott kezelésekre..2020. ápr. 24. 20:16
1/11 anonim válasza:
Szar, az alap TB is csak az ingyenélőknek, nyuggereknek, feketemunkásoknak biznisz.
2/11 anonim válasza:
Ha nem nyilvánvalóan tolvajok lennének hatalmon még támogatnám is a javaslatot.
3/11 anonim válasza:
Akkor a sok szegény ember megenné a kismacskáját. Nem fizetnének
4/11 anonim válasza:
"Akkor a sok szegény ember megenné a kismacskáját. Nem fizetnének"
Aki nem tud állatot tartani, az ne tartson.
Személy szerint, én nagyon szigorú engedélyekhez kötném a kutya, macska tartást is.
Ha nincsen tenyésztési szándék,akkor kötelező legyen ivartalanítani az állatot.
5/11 anonim válasza:
Azt inkább el tudnám képzelni, hogy egy biztosító fantáziát látna a dologban és üzleti alapon lehetne nála egészségbiztosítást kötni állatok gyógykezelésére.
Nemcsak kedvtelésből tartott állatoknál, hanem haszonállatoknál, vagy egzotikus állatoknál (pl. állatkerti vagy cirkuszi állatoknál) is lenne értelme.
Szóval ebben a formában szerintem jó ötlet lenne.
6/11 anonim válasza:
Van kisállat és haszonállat biztosítás is. Ez majdnem olyan.
7/11 anonim válasza:
Ja még egy kötelező adó kéne persze... 35 év alatt 4 kutyám volt, egyetlen egyszer volt szükség állatorvosra. Inkább kifizetem helyben, mintsem fizetgessem úgy hogy vagy kell vagy nem kell.
8/11 anonim válasza:
Nekem is megfordult a gondolat már a fejemben.
9/11 anonim válasza:
Meg az is hogyha kocsibiztositast fizetünk akkor ha balesetet csinálunk miert emelik meg a torlesztot,egyeltalan nem logikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!